Stick Rockstar

DESCRIEREA PRODUSULUI

Bucură-te de prospețime timp de 48H și încrederea de neegalat cu deodorantul stick fără aluminiu Old Spice Captain pentru bărbați.

Datorită aromelor sale care luptă împotriva mirosurilor și a parfumului de calitate, învinge chiar și cel mai puternic miros neplăcut cu un parfum copleșitor, oferind o protecție împotriva mirosurilor neplăcute care este invizibilă pe hainele albe și negre.

Și cu acest nivel de prospețime fără griji, te poți concentra pe obiective mai mari, cum ar fi încheierea tranzacțiilor sau să înveți delfinii să vorbească. Încearcă parfumul de calitate al Old Spice Rockstar și bucură-te de o simfonie de note energizante. Acest parfum citric de bergamotă vibrantă și măr proaspăt combinat cu note de lemn te va face să ai o lume plină de prospețime.

BENEFICII PRINCIPALE

Spune adio mirosului neplăcut și îmbrățișează prospețimea de durată. Bucură-te de prospețime timp de 48h și încrederea de neegalat cu deodorantul stick Old Spice, cu tehnologie de combatere a mirosurilor neplăcute și un parfum de calitate de durată.

Încearcă parfumul Old Spice Rockstar și bucură-te de o simfonie de note energizante. Acest parfum citric de bergamotă vibrantă și măr proaspăt combinat cu note de lemn te va face să ai o lume plină de prospețime.

Eliberează puterea prospețimii invizibile. Deodorantul solid pentru bărbați Old Spice este ca un ninja al prospețimii: îți conferă un miros minunat întreaga zi, fără a lăsa urme vizibile pe hainele albe sau negre

. Deodorant formulat cu 0% săruri de aluminiu. Cu acest deodorant fără aluminiu, poți impresiona pur cu personalitatea ta și parfumurile noastre legendare de calitate. Încearcă deodorantul stick cu protecție puternică împotriva mirosurilor neplăcute.

Aplicat direct pe piele, este potrivit pentru protecție puternică împotriva mirosurilor neplăcute, uscat și ușor. Mirosul nu are șanse. (vs deodorant spray Old Spice). Fabricat din 50% plastic reciclat. Salvarea lumii de mirosuri neplăcute este doar începutul viziunii noastre eroice.