Spray Rockstar

DESCRIEREA PRODUSULUI

Bucură-te de prospețime timp de 48H cu deodorantul spray fără aluminiu Old Spice Rockstar pentru bărbați. Grație tehnologieie de combatere a mirosurilor neplăcute și parfumurilor de calitate, le învinge chiar și pe cele mai urât mirositoare cu un miros plăcut, fiind invizibil pe hainele negre și albe. Și cu acest nivel de prospețime fără griji, te poți concentra pe obiective mai mari, cum ar fi încheierea tranzacțiilor sau să înveți delfinii să vorbească.

Încearcă parfumul de calitate al Old Spice Rockstar și bucură-te de o simfonie de note energizante. Acest parfum citric de bergamotă vibrantă și măr proaspăt combinat cu note de lemn te va face să ai o lume plină de prospețime

BENEFICII PRINCIPALE

Spune adio mirosului neplăcut și îmbrățișează prospețimea de durată. Bucură-te de prospețime timp de 48h, încearcă parfumul de calitate al Old Spice Rockstar și bucură-te de o simfonie de note energizante. Acest parfum citric de bergamotă vibrantă și măr proaspăt combinat cu note de lemn te va face să ai o lume plină de prospețime. Eliberează puterea prospețimii invizibile.

Deodorantul spray de corp Old Spice este ca un ninja al prospețimii: te ajută să miroși excelent toată ziua, fără a lăsa urme pe hainele albe sau negre.

Deodorant formulat cu 0% săruri de aluminiu. Cu acest deodorant fără aluminiu, poți impresiona cu personalitatea ta și parfumurile noastre legendare de calitate.

Prospețime intensă pentru corp și axilă. Aplică pe corp și la subraț dimineața pentru a păstra prospețimea de lungă durată. Reaplică după cum este necesar, pentru un plus de prospețime pe parcursul întregii zile.