Spray Deep Sea

DESCRIERE PRODUS

Bucură-te de prospețimea de 48H și încrederea în mirosuri cu deodorantul spray de corp fără aluminiu Old Spice Captain pentru bărbați. Grație combaterii mirosurilor neplăcute și parfumurilor de calitate, învinge chiar și pe cele mai urât mirositoare cu un miros plăcut, fiind invizibil pe hainele negre și albe. Și cu acest nivel de prospețime fără griji, te poți concentra pe obiective mai mari, cum ar fi încheierea tranzacțiilor sau să înveți delfinii să vorbească. Încearcă parfumul de calitate Old Spice Deep Sea și bucură-te de prospețime! Acest parfum fresh de briză marină, flori înfloritoare și citrice suculente te va purta într-un paradis subacvatic, unde chiar și peștii îți invidiază parfumul.

BENEFICII PRINCIPALE

Spune adio mirosului neplăcut și îmbrățișează prospețimea de durată

Bucură-te de prospețimea de 48HR și încrederea în mirosuri cu Old Spice, cu tehnologie de combatere a mirosurilor neplăcute și un parfum de durată.

Încearcă parfumul de calitate Old Spice Deep Sea și bucură-te de prospețime

Acest parfum fresh de briză marină, flori înfloritoare și citrice suculente te va purta într-un paradis subacvatic, unde chiar și peștii îți invidiază parfumul.

Eliberează puterea prospețimii invizibile

Deodorantul stick pentru bărbați Old Spice este ca un ninja al prospețimii: îți conferă un miros minunat întreaga zi, fără a lăsa urme vizibile pe hainele albe sau negre.

Deodorant formulat cu 0% săruri de aluminiu

Cu acest deodorant fără aluminiu, poți impresiona pur cu personalitatea ta și parfumurile noastre legendare de calitate.

Prospețime intensă pentru corp și axilă

Aplică pe corp și la subraț dimineața pentru a păstra prospețimea de lungă durată. Reaplică după cum este necesar, pentru un plus de prospețime pe parcursul întregii zile.