Gentleman: Deodorant stick + Deodorant spray + Gel de duș

BENEFICII PRINCIPALE

Gel de dus si sampon 3-in-1:

Old Spice Captain cu parfum oceanic, lemn de santal si note de citrice, te face de neuitat, pur si simplu vei fi centrul universului. Are putere 3-in-1, functionand ca gel pentru corp-par-fata. Spuma fina pentru o curatare in profunzime a murdariei si mirosurilor.

Parfum oceanic.

Old Spice Captain aduce tinuta de gala cu un parfum suav si sociabil care nu a auzit de 'faux pas' (a da gres). Gelul de dus Old Spice Captain are un parfum oceanic, cu note citrice si lemn de santal. 

Incepe fresh. Incheie barbatesc.

Deodorantul stick Old Spice Captain invinge chiar si cele mai incapatanate mirosuri cu parfumul sau coplesitor. Tehnologia cu parfum care nu se estompeaza iti confera un parfum proaspat pentru intreaga zi, asa cum alte persoane simt parfumul tau proaspat intreaga zi.

Incearca deodorantul stick Old Spice Captain!

Aplica la subrat pentru protectie de durata. Cu ambitia ta naturala ai lumea la picioare, iar Old Spice Captain aduce tinuta de gala cu un parfum suav si sociabil care nu a auzit de 'faux pas' (a da gres).

Incearca deodorantul spray Old Spice Captain!

Parfumul Old Spice Captain cu note din largul oceanului, lemn de santal si citrice te face de neuitat, vei fi practic centrul universului

Incepe fresh. Incheie barbatesc cu rutina de prospetime Old Spice!