Gamer: Gel de duș Wolfthorn, 250 ml + Deodorant stick Wolfthorn, 50 ml + Cărți de joc Old Spice

BENEFICII PRINCIPALE

Gel de dus si sampon 3-in-1

 Are putere 3-in-1, functionand ca gel pentru corp-par-fata. Spuma fina pentru o curatare in profunzime a murdariei si mirosurilor. Prospetimea de durata pe care si-o doreste toata lumea.

Parfum fresh

Old Spice Wolfthorn cu parfum fresh de portocala si note de fructe tropicale, te face de neuitat, pur si simplu vei fi centrul universului.

Incearca deodorantul stick Old Spice Wolfthorn!

Aplica la subrat pentru protectie de durata. In regatul animal si regatul uman care alcatuiesc pamantul, exista un animal suficient de inteligent pentru a mirosi ca cel mai infricosator si atragator animal dintre toate, si anume omul. Deodorantul stick Old Spice Wolfthorn este un parfum revigorant pentru barbati sau creaturi nocturne care nu se tem de propria masculinitate.

Incepe fresh. Incheie barbatesc.

 Parfumul delicios Old Spice te face de neuitat, pur si simplu vei fi centrul universului. Curatare legendara pentru barbati legendari. Scufunda-te in putere. Gel de dus Old Spice. Putere. Toata lumea si-l doreste. Spuma revigoranta care indeparteaza impuritatile si mirosul neplacut.

Incepe fresh. Incheie barbatesc cu rutina de prospetime Old Spice!

Cine ar fi stiut ca parfumul Wolfthorn poate ajuta la combaterea mirosurilor corporale nu-prea-proaspete-si-inacceptabile-social? Poate Aristotel sau bufnitele vorbitoare stiau, dar cu siguranta nu si oamenii obisnuiti si bufnitele normale. In tinutul animalelor si oamenilor, cunoscut sub numele Pamant, exista un animal care are inteligenta de a mirosi ca cel mai frumos si fioros animal, si acesta este barbatul, care miroase ca un lup, daca lupul ar mirosi ca un barbat atragator.