Gamebox: Deodorant stick + Deodorant spray + Gel de duș

BENEFICII PRINCIPALE


Gel de dus si sampon 3-in-1

Are putere 3-in-1, functionand ca gel pentru corp-par-fata. Spuma fina pentru o curatare in profunzime a murdariei si mirosurilor. Prospetimea de durata pe care si-o doreste toata lumea.

Parfum bogat

Old Spice Night Panther cu pafrum de ciocolata neagra, miros de vanilie si note de citrice condimentate, te face de neuitat, pur si simplu vei fi centrul universului.

Incearca deodorantul stick Old Spice Night Panther!

Aplica la subrat pentru protectie de durata. Old Spice ofera o gama larga de parfumuri pentru barbati, cu viata dinamica si neconventionala. Afla cum sa scapi definitiv de mirosul corporal neplacut. Alege parfumul cu adevarat masculin care energizeaza si improspateaza.

Incepe fresh. Incheie barbatesc

 Old Spice Night Panther are un parfum revigorant care va atrage cu siguranta atentia multimii recalcitrante, a doamnelor frumoase. Acest deodorant Old Spice iti accentueaza puterea masculina. Este un deodorant pentru barbatii care stiu cum sa miroasa bine si sa se simta increzatori in orice situatie noua.

Incearca deodorantul spray Old Spice Night Panther!

Indraznim sa spunem ca este un parfum care merita mirosit. Night Panther emana un parfum revigorant, care cu siguranta va atrage atentia unor partenere frumoase. Night Panther este vizibil doar noaptea, pentru ca lucreaza ziua.  

Incepe fresh. Incheie barbatesc cu rutina de prospetime Old Spice!

Sprayul de corp deodorant Old Spice Night Panther iti intareste puterea masculina, deoarece miroase atat de bine incat te vei simti increzator in orice situatie.  Scapa o data pentru totdeauna de mirosul corporal si devino un rege al junglei moderne.