Gel de Duș Tiger Claw

DESCRIERE PRODUS

Bucură-te de prospețimea de durată și încrederea în tine în tine cu Old Spice Captain gel de duș și șampon pentru bărbați. Cu formula sa de curățare în profunzime și parfumul de calitate, îndepărtează murdăria și mirosul neplăcut, lăsând o senzație de prospețime și curățenie. Această formulă 3-în-1 cu utilizare multiplă acționează asupra părului, feței și corpului, lăsând pielea irezistibil de fină, astfel încât să te poți concentra pe obiective mai importante, cum ar fi încheierea de contracte sau să înveți delfinii să vorbească. Încearcă parfumul de calitate al Tiger Claw și eliberează-ți latura sălbatică! Acest parfum citric de portocală roșie, grapefruit și note curate de mosc te va face să te joci cu încredere, ca un adevărat rege al junglei!

BENEFICII PRINCIPALE

Savurează prospețimea de durată a parfumului de calitate

Cu tehnologia de curățare în profunzime Old Spice și parfumurile de calitate, te vei bucura de prospețime din cap până în picioare și vei lăsa dușul să miroasă ca un buchet de încredere.

Încearcă parfumul de calitate al Old Spice Tiger Claw și eliberează-ți latura sălbatică

Acest parfum citric de portocală roșie, grapefruit și note curate de mosc te va face să te joci cu încredere, ca un adevărat rege al junglei!

Experimentează măreția la duș concepută pentru bărbați!

Acest gel de duș pentru bărbați, curăță profund, îndepărtând mirosurile neplăcute și împrospătează corpul și părul cu parfum de calitate, transformându-te într-o legendă a prospețimii de durată! Curăță în profunzime și oferă o senzație de piele fină.

Îmbunătățește rutina cu gelul Old Spice 

Gelul de duș 3-în-1 îndepărtează mirosurile neplăcute, lăsând pielea netedă și catifelată ca o bezea. După ce îl încerci, nu vei mai renunța! Curăță tot: Păr, corp, față cu gelul de duș pentru bărbați, economisind timp și energie. Bum!