Fairy Max Power

Meriți mai mult timp pentru tine! De aceea am creat detergentul de vase Fairy Max Power care este de până la 4 ori mai rapid în eliminarea grăsimii dificile, față de următorul cel mai bine vândut brand competitor din România.

Cu o sticlă revoluționară, întoarsă cu susul în jos, te bucuri de fiecare picătură și speli mai ușor. Simplu, fără bătăi de cap! În plus, formula sa este creată special să producă spumă de la început și să continue să facă spumă pe măsură ce speli, distrugând grăsimea și urmele de mâncare greu de curățat. De asemenea, ajută la evitarea depunerii ulterioare a grăsimii, astfel încât vasele tale să se clătească mai ușor de fiecare dată.

Spălarea cu Fairy Max Power îți oferă o curățare rapidă și eficientă, mai rapidă decât folosind alte produse similare. Formula puternică și ambalajul inteligent te vor ajuta să economisești timp și efort pentru a putea face lucrurile pe care le iubești.

BENEFICII PRINCIPALE

Tehnologie antiscurgere

Prima sticlă întoarsă cu susul în jos pentru a preveni scurgerile.

 

Fără capac

Uită de capacul care se murdărește și consumă până la ultima picătură de detergent.

Dozare ușoară

Mai ușor de ținut și de folosit pentru a economisi timp și efort.

Aromă irezistibilă

Spălarea devine mai plăcută cu Fairy Max Power. Bucură-te de aroma fresh de citrice, rodie sau eucalipt de fiecare dată când speli vasele.