Ariel +Extra Clean Power Detergent Pudră

Detergentul pudră Ariel +Extra Clean Power cu tehnologia Instant Powder aduce curățarea la următorul nivel: formula sa conține agenți suplimentari de îndepărtare a petelor, oferind cea mai intensă putere de curățare Ariel. Formula inovatoare Instant Powder se dizolvă rapid în contact cu apa, se activează instantaneu și pătrunde adânc în fibre pentru a lasa hainele impecabile.

BENEFICII PRINCIPALE

Îndepărtează impecabil petele

Detergentul pudra Ariel +Extra Clean Power este atât de puternic, încât îndepărtează chiar și petele dificile, uscate. Este prevăzut cu o tehnologie anti-reziduuri unică, ce ajută la prevenirea reziduurilor de pudră.

Rezultate excepționale indiferent de culoare

Deși dur cu petele, Ariel este foarte blând cu hainele,putând fi folosit atât pentru rufele albe cât și pentru cele colorate.

Potrivit pentru cicluri scurte

Ariel acționează la 30°C, așadar dacă dorești să îți reîmprospătezi rufele albe, apelează la detergentul de rufe Ariel. Spală cu încredere hainele din nou și din nou, și bucură-te de cea mai bună curățare a noastră.

 

Recomandat de producătorii de mașini de spălat rufe

Ariel este recomandat de către mai mulți producători de mașini de spălat de top decât oricare alt brand la nivel global.