Ariel +Extra Clean Power Detergent Lichid

Detergentul lichid Ariel +Extra Clean Power vă oferă curățarea excepțională a detergentului Ariel și îndepărtarea suplimentarăa petelor, pentru a combate cele mai dificile pete.

BENEFICII PRINCIPALE

Îndepărtează impecabil petele

Formula puternică a detergentului lichid Ariel oferă o curățare excelentă și îndepărtează petele dintr-o singura spălare *.

*Teste de laborator efectuate pe țesătura de amestec de bumbac și poliester, cu pete de tocăniță de vită, sorbet de zmeură, budincăde ciocolată, într-un ciclu de spălare la 40°C.

Rezultate excepționale indiferent de culoare

Deși dur cu petele, Ariel este foarte blând cu hainele,putând fi folosit atât pentru rufele albe cât și pentru cele colorate.

Potrivit pentru cicluri scurte

Ariel acționează la 30°C, așadar dacă dorești să îți reîmprospătezi rufele albe, apelează la detergentul de rufe Ariel. Spală cu încredere hainele din nou și din nou, și bucură-te de cea mai bună curățare a noastră.

Ușor de folosit și de dozat

Folosește un recipient pentru a doza ușor detergentul. Pentru cele mai bune rezultate, așază recipientul cu detergent în cuva mașinii de spălat, deasupra hainelor.

•4-5 kg de haine necesită 55 ml de detergent lichid;

•6-8 kg de haine necesită 85 ml de detergent lichid;

•9+ kg de haine necesită 110 ml de detergent lichid.

 

Recomandat de producătorii de mașini de spălat rufe

Ariel este recomandat de către mai mulți producători de mașini de spălat de top decât oricare alt brand la nivel global.