Sustenabilitate

Share

7 moduri pentru a fi o versiune îmbunătățită a ta în noul an

Vrei să faci câteva schimbări bune în 2021? Urmează aceste sfaturi simple pentru a-ți îmbunătăți obiceiurile, a ajuta comunitatea și, de ce nu, întreaga lume.

7 moduri pentru a fi o versiune îmbunătățită a ta în noul an

Vrei să faci câteva schimbări bune în 2021? Urmează aceste sfaturi simple pentru a-ți îmbunătăți obiceiurile, a ajuta comunitatea și, de ce nu, întreaga lume.

Pe măsură ce întoarcem pagina către un nou an, ne dăm seama că nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a ne uni forțele, a încerca să facem lucrurile mai bine și a acționa. În loc să facem noi rezoluții, hai să transformăm anul 2021 în anul anul determinării. Iată 7 moduri în care poți fi un lider căruia îi pasă, ceea ce va face o mare diferență în viața ta și a altora.

7 moduri pentru a fi o versiune îmbunătățită a ta în noul an

1. Fă acte simple de bine

Anul acesta, P&G și brandurile noastre se angajează să facă 2.021 de acte de bine pentru comunitățile noastre, pentru egalitate și pentru planetă. Dar chiar și cele mai mici acțiuni pot face lumea un loc mai bun. De aceea, te invităm să te alături platformei P&G Bine zi de zi, unde poți contribui la crearea unor schimbări semnificative.

2. Ajută la combaterea virusului

Pentru a trece prin pandemia COVID-19, este nevoie de acțiunile fiecăruia dintre noi pentru a menține comunitățile noastre sigure și sănătoase. Cea mai simplă modalitate de a ajuta este purtarea unei măști în public, menținerea distanței sociale și statul acasă dacă te simți rău. De asemenea, informează-te despre comunitățile cele mai afectate de virus și ce poți face pentru a vă ajuta.

Ajută la combaterea virusului

3. Reciclează corect acasă

Când ai citit ultima dată despre recomandările locale de reciclare? Mulți oameni reciclează, dar sunt surprinși să afle că au pus tot timpul obiecte greșite în coș. Cu cât reciclezi mai bine, cu atât vei avea un impact mai bun asupra planetei. Află cum poți contribui la o lume mai curată reciclând corect acasă.

4. Fii un cumpărător chibzuit

Cumperi online mai mult ca niciodată? Înainte de a face următoarea achiziție, verifică magazinul local de cumpărături sau piețele online pentru a vedea dacă îl găsești în varianta folosită. Alegând articolele ușor folosite, ajuți la reducerea cantității de deșeuri din lumea noastră.

5. Educă-te pentru a promova egalitatea

Sunt necesare mai multe conversații și acțiuni pentru a promova egalitatea tuturor oamenilor. Pentru a face diferența și a crea o lume mai bună pentru noi toți, trebuie să ascultăm și să învățăm de la cei care se luptă cu discriminarea. Conștientizarea inegalităților din jurul tău este un prim pas important. Nu știi de unde să începi? Află mai multe pe pagina noastră.

6. Donează sânge

Știai că pandemia a creat o lipsă de sânge în spitale? Dacă nu ești deja donator de sânge, găsește un centru local de donații din apropiere unde te poți înscrie. Donând o singură unitate de sânge, poți salva până la trei vieți.

7. Redu consumul de apă și energie

Există multe lucruri mici pe care le poți face pentru a îți face casa mai durabilă. Pentru a economisi apă, încearcă să limitezi dușurile la cinci minute sau să nu speli rufele atât de des. Poți economisi energie stingând luminile și deconectând dispozitivele electronice care nu sunt folosite. Află mai multe urmărind videoclipurile noastre despre eficiența energetică și conservarea apei.

Redu consumul de apă și energie

Nu este nevoie de obiective mari pentru a face schimbări reale. Fie că alegi una sau mai multe dintre aceste idei, fiecare contribuie la crearea unei lumi mai bune pentru noi toți. În concluzie, e timpul să fim niște lideri cărora le pasă și să creăm un nou an grozav!

Consimțământ Cookie-uri