Șanse egale pentru toți


CSR
6/12/2022

Credem într-o lume mai bună pentru noi toți - în interiorul și în afara P&G. O lume fără prejudecăți de gen, cu o voce egală și o reprezentare egală pentru toți oamenii. O lume în care toți suntem tratați în mod egal. O astfel de lume este mai bună pentru noi toți. Economiile devin mai puternice, afacerile și organizațiile cresc, iar comunitățile locale prosperă.

La P&G, credem că putem contribui la crearea unei astfel de lumi concentrându-ne pe trei domenii. În primul rând, ca unul dintre cei mai mari agenți de publicitate din lume, ne folosim vocea pentru a promova egalitatea și a ajuta la combaterea prejudecăților și inegalităților. Când în urmă cu 6 ani, cercetările științifice au arătat că 50% dintre fetele din adolescență se confruntă cu o scădere imensă a stimei de sine, au vrut să schimbăm asta. Campania globală #CAOFATA a reușit, într-o perioadă scurtă de timp, să schimbe sensul și efectul pe care unele expresii cotidiene, precum sintagma „ca o fată”, le-au avut asupra fetelor de această vârstă.

În al doilea rând, știind că educația și munca joacă un rol cheie pentru egalitatea în societate, sprijinim programele care au ca scop eliminarea barierelor din calea educației fetelor. Gândiți-vă doar că, în multe părți ale lumii, multe fete lipsesc de la școală din cauza menstruației lor și, în aceste cazuri, P&G, cu ajutorul Always, oferă acces la produse de igienă feminină, sprijinind în același timp programe de creștere a încrederii în sine a fetelor în perioada adolescenței. Totodată, cu ajutorul altor programe, ne propunem să oferim oportunități financiare femeilor cu spirit antreprenorial. Fiecare fată merită să aibă acces la educație, dar și ca femeie să aibă acces la cursurile de dezvoltare profesională, pentru a-și îmbunătăți condițiile de viață, folosindu-și tot potențialul.

În al treilea rând, ne străduim în fiecare zi să creăm un mediu de egalitate incluziv în cadrul P&G, promovând egalitatea de gen în toate domeniile și locurile de muncă, astfel încât fiecare să poată profita la maximum de potențialul său! Construim o cultură în care toată lumea să fie tratată în mod egal și să poată să își atingă potențialul. Ne-am stabilit ca prioritate atingerea obiectivului de a reprezenta ambele sexe 50/50 în toate departamentele și nivelurile companiei!

În fiecare dintre aceste domenii, lucrăm cu organizații care împărtășesc angajamentul nostru, combinând resursele, talentele și abilitățile noastre pentru a obține cel mai bun rezultat posibil! Pentru a face fiecare zi mai bună și pentru a deveni mai bună!