DIVERSITATE ȘI INCLUZIUNE


CSR
6/12/2022

Un angajament cu care ne mândrim

Persoanele care utilizează zilnic produsele noastre sunt foarte diferite. Cu cât le analizăm mai mult, cu atât mai bine putem răspunde nevoilor lor. Cu alte cuvinte, le îndeplinim așteptările.

Incluziunea ne ajută să devansăm aceste așteptări. Ne încurajăm angajații să-și exprime personalitatea unică la birou și să lucreze la cel mai bun potențial al lor. Pentru că, o schimbare pozitivă apare atunci când toate abilitățile conlucrează și fiecare voce se face auzită.

Diversitate și incluziune la locul de muncă

Cunoaștem importanța diversității la locul de muncă. Din acest motiv, atragem, angajăm și păstrăm în echipa noastră persoane din grupuri diverse pentru a putea înțelege mai bine lumea și clienții noștri. Pentru a ne păstra talentele, creăm oportunități și investim în planuri pentru angajarea, păstrarea și dezvoltarea acestora până la un nivel executiv.

Diversitatea furnizorilor globali

De peste 40 de ani, programul Diversitatea furnizorilor a atribuit contracte companiilor deținute de femei, de persoane aparținând unei minorități, inclusiv veterani militari, persoane cu dizablități sau de o persoană LGBT. Când Rețeaua de furnizori reflectă diversitatea consumatorilor, angajaților și părților interesate, comunitatea noastră înflorește.