Alegem EGALITATEA pentru o lume fără prejudecăți


CSR
6/12/2022

O lume fără prejudecăți este o lume mai bună pentru toată lumea!

În fiecare moment de-a lungul istoriei, indiferent de context sau de importanța evenimentelor, egalitatea de gen a fost constant adusă în discuție. Femeile au depus eforturi permanente, făcând astfel pași importanți spre vremurile în care egalitatea nu va mai fi privită ca o problemă care încă își caută rezolvarea.

Pentru femeile din trecut, pe lângă toate celelalte responsabilități și greutăți specifice vremurilor, inegalitățile de gen erau întotdeauna încă un obstacol în drumul spre succes. Datorită faptului că femeile din trecut au sperat la egalitate și au făcut toate eforturile posibile pentru a se apropia de această realizare, noi suntem datori să ducem mai departe această speranță a egalității depline.

Tocmai de aceea, trebuia să alegem cu toții să avansăm împreună spre un viitor în care egalitatea va fi o normalitate pe care absolut nimeni nu o mai pune la îndoială, trebuie să alegem cu toții să stabilim încă de acum standarde mai înalte: în îngrijire, în recrutare, în salarii, în tranzacții! Noi alegem EGALITATEA astăzi pentru un viitor cu șanse egale pentru toți