Obiceiurile zilnice pentru campionii de zi cu zi


CSR
6/12/2022

Când ne gândim la schimbare, cei mai mulți dintre noi ne imaginăm transformări radicale, genul de lucruri despre care vorbește lumea și care stârnesc entuziasmul sau atenția. Totuși, schimbările cele mai importante, cele mici, trec neobservate de cei din jur. Până când vedem rezultatele obținute parcă prin magie – afacerea de succes, forma fizică de invidiat sau renunțarea la fumat. Uităm că există un drum lung de la idee, până la formarea la formarea unui obicei și obținerea unui rezultat. Uităm că, în spatele oricărei schimbări remarcabile stau atât munca, efortul, reziliența, cât și eșecul.

Ai vrea și tu să te bucuri de mici succese zi de zi? Ți-am pregătit o listă cu sfaturi simple, inspirate de cei mai mari sportivi ai lumii. Nu trebuie să fii un atlet de performanță pentru a înfrunta obstacole, depăși greutăți și a deveni mai bun zi de zi. Orice schimbare ai vrea să faci, iată de ce trebuie să ții cont:

  • Începe cu un singur obicei, zilnic
  • Redu-l la 10-15 minute în fiecare zi
  • Leagă-l de alte lucruri pe care le faci, cum ar fi spălatul pe dinți de dimineață. În felul acesta, nu vei mai uita de acțiunea nouă.
  • Lasă un indiciu vizual care să-ți amintească de obiceiul tău – de exemplu, pune salteaua de yoga la vedere, ca s-o vezi dimineața când te trezești.
  • Alege un moment al zilei în care nu apar lucruri neprevăzute – precum dimineața, înainte să deschizi mailul
  • Nu renunța și nu uita că rezultatele remarcabile se formează în timp

Vrei să ne spui că nu ai 15 minute în fiecare zi? Ei bine, îți recomandăm 3 produse care te vor ajuta să economisești timp și efort pentru a face ceea ce este important pentru tine. Nu mai amâna, începe schimbarea azi!

Economisește timp în bucătărie

Știai că o persoană obișnuită petrece în medie 25 de minute în fiecare zi spălând vasele? Cu produsele potrivite, poți scurta considerabil acest timp. Dacă speli vasele de mână, îți recomandăm detergentul Fairy Extra+, cu până la 50% mai rapid* în eliminarea grăsimii dificile. În plus, ajută la evitarea depunerii ulterioare a grăsimii pentru ca vasele tale să se clătească mai ușor de fiecare dată. Dacă ai mașină de spălat vase, folosește Fairy Platinum Plus și uită de preclătire. Este cel mai puternic detergent de la Fairy și îți oferă curățare impecabilă, îndepărtând chiar și grăsimea încăpățânată. *față de următorul cel mai bine vândut brand din România, pe baza unui test independent efectuat în laborator în aprilie 2020

Economisește timp când faci curățenie

Ai auzit de mopul-minune Swiffer? Acum poți curăța podelele simplu și eficient cu lavetele uscate ce capturează și rețin praful, murdăria și părul. Capul flexibil 360° curăță oriunde, chiar și în locurile greu accesibile, cum ar fi sub frigidere, cuptoare și canapele, dar și prin colțuri și margini. Iar pămătuful te va scăpa cât ai bate din palme de praf, alergenii de la acarieni și părul de pisici și câini, de pe aproape orice suprafață, indiferent de înălțime.

Economisește timp cu îngrijirea personală

Ai calculat vreodată cât durează rutina ta de îngrijire a părului? Dacă ai părul lung, poate părea că stai în baie o veșnicie. Totuși, există alternative. Gama Pantene Pro-V 3 Minute Miracle îți oferă îngrijirea ideală pentru fiecare tip de păr, în doar 3 minute.

Acum chiar nu mai ai scuze! E timpul să începi lucrul acela pe care îl tot amâni. Nu uita că rezultatele necesită timp și constanță. Dar noi avem încredere că vei reuși. Îți dorim o victorie zi de zi, care să te aducă mai aproape de visul tău.