Peste 500 voluntari implicați în campania O Românie Curată Începe de Acasă au colectat 22 tone de deșeuri și au plantat 2500 de puieți

Procter & Gamble și Act for Tomorrow au finalizat a șaptea ediție a campaniei O Românie Curată Începe de Acasă. Acțiunea de colectare a deșeurilor din natură s-a desfășurat în 6 orașe din România în perioada aprilie - iunie, pentru a  încuraja o implicare activă a comunității în protejarea mediului. În cadrul acțiunii, peste 400 de voluntari din București/Ilfov, Pitești, Iași, Ploiești, Făgăraș, și Craiova, au colectat peste 22 tone de deșeuri. Cu sprijinul organizațiilor abilitate, o parte dintre acestea vor fi reciclate. De asemenea, peste 100 de voluntari au participat la o acțiune de plantare de puieți în Urlați, Prahova, în primăvara acestui an. 

Campania O Românie Curată Începe de Acasă a fost lansată în 2018 și a devenit treptat o acțiune care a reunit voluntari P&G, ONG-uri și comunități locale, într-un efort de a curăța de deșeuri zone din întreaga țară. Până acum, am sprijinit implicarea a peste 3.500 de voluntari, din 24 orașe din România, fiind colectate peste 42 tone de deșeuri. În același timp, datorită eforturilor voluntarilor și ONG-urilor partenere, au fost plantați peste 12.500 de puieți.