SĂNĂTATE

Scapă de mătreață fără resentimente

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Cum să scapi de mătreață și să te asiguri că nu veți rămâne nici măcar prieteni

Scapă de mătreață fără resentimente matreata tratament matreata antimatreata tratament antimatreata scapa de materana cum scapi de matreata cum scap de matreata sampon antimatreata sampon matreata cum scapam de matreata par frumos

Simptomele mătreții apar în cele mai nepotrivite momente: când mergi la o ședință importantă sau când alegi să porți haine negre. Sunt acei fulgi albi care ajung pe umeri și acele mâncărimi ale scalpului care îți strică ziua și te fac nesigur. Învață din articolul de mai jos care sunt cauzele mătreții, dar mai ales cum să scapi de mătreață, ca să nu mai fie nevoie să porți numai tricourile albe și nici să începi o colecție de pălării.

Cauze mătreață:

  1. „De ce tocmai eu?” Pe scalpul tuturor oamenilor se află un microb numit Malassezia Globosa, care descompune sebumul de pe scalp și produce acid oleic, o substanță la care o mulțime de oameni sunt sensibili. Acest acid irită scalpul și așa apar simptomele neplăcute ale mătreții.

  2. „Numai mie mi se putea întâmpla așa ceva!” Mătreața apare în perioade de stres sau când intervin schimbările hormonale, cum ar fi perioada pubertății sau vârstele mai înaintate. 1 din 2 persoane se confruntă cu această problemă la un moment dat. Deci, statistic vorbind, nu ești singurul care caută remedii pentru mătreață.

Simptome: „O să-mi caut simptomele pe net, ca să văd ce am...”

Înainte să dai un search și să găsești cele mai înfricoșătoare informații, află de aici că simptomele principale sunt următoarele:

• glumele proaste ale colegilor, care te întreabă dacă a nins afară după ce observă particulele albe de pe umeri, • mâncărimi ale scalpului, • senzația de scalp uscat, • înroșirea pielii.

Tratament anti-mătreață: „Deci cum rezolv problema asta?” Soluția stă într-un obicei pe care îl ai deja, spălarea regulată a părului. Nu trebuie să adaugi pași suplimentari în rutină și nu trebuie nici să o prelungești. Trebuie doar să înlocuiești șamponul pe care îl folosești cu un șampon anti-mătreață.

Aceste șampoane sunt eficiente împotriva mătreții datorită ingredientului activ numit piritionat de zinc. Acesta şi-a demonstrat eficienţa în cadrul a sute de studii clinice.

„Și ce ar trebui să aleg?” Există șampoane mai eficiente decât altele, care sunt îmbogățite cu încă un compus, carbonatul de zinc, care maximizează bioactivitatea piritionatului de zinc. Toate șampoanele Head & Shoulders beneficiază de această rețetă sigură anti-mătreață. Un mare avantaj al produselor din această gamă este că în timp ce combat mătreața îți pot oferi și alte rezultate, de la un păr mai hidratat, până la tratarea scalpului uscat.

#ProTip: Unele balsamuri cosmetice pot anula ingredientul activ din șampon. De aceea, este indicat să alegi un balsam din aceeași gamă cu șamponul, care să sprijine și să amplifice efectul anti-mătreață.

Vei scăpa de mătreață mai rapid decât te aștepți. Ia-ți rămas bun înainte de următoarea spălare, pentru că după ce vei începe tratamentul anti-mătreață nu o să o mai vezi niciodată. Cu timpul o să te obișnuiești să trăiești din nou fără această grijă, iar reflexul de a-ți scutura umerii din când în când dispare și el la un moment dat.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri