SĂNĂTATE

Hobby-uri de încercat toamna asta

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

În timp ce îți iei la revedere de la vară și te pregătești de toamnă, de ce să nu ieși din zona de confort și să încerci un nou hobby?

Hobby-uri de încercat toamna asta

Iată 3 hobby-uri perfecte pentru lunile de toamnă:

Up-cycling

Dacă ai o piesă de mobilier de care te-ai plictisit, dar la care nu vrei să renunți, toamna aceasta este momentul perfect să își exersezi creativitatea și îndemânarea. Este surprinzător cum un strat de vopsea, o țesătură nouă sau o simplă șlefuire pot transforma un obiect de uz casnic în ceva de pus în catalog. Dacă la sfârșitul proiectului realizezi că nu ai acasă un produs de curățare, șterge suprafețele cu o cârpă și puțin detergent de vase Fairy.

Pictură

Cu frunzele căzătoare, apusurile de soare incredibile, fructele colorate și legumele de sezon, nu există perioadă mai bună în an pentru pictură. Cea mai bună parte a acestui hobby este că nu există reguli. Arta poate fi orice alegi tu să fie, așa că dă frâu liber imaginației, chiar dacă până acum credeai că nu ai talent sau viziune. La sfârșit, șterge petele din jurul șevaletului cu puțin Fairy.

Un DIY de toamnă

Dacă tricotatul e prea complicat și nu simți că este momentul să te apuci de design vestimentar în adevăratul sens al cuvântului, o cuvertură din petice ar trebui să fie proiectul tău de toamna aceasta. Poți recicla o grămadă de materiale pe care nu le mai folosești, haine pe care nu le poți dona sau resturi de la alte proiecte, iar cusutul poate fi o adevărată plăcere de seară în timp ce te uiți la televizor cu o ciocolată caldă delicioasă la îndemână. La sfârșitul proiectului, spală pătura din petice la o temperatură mică și folosește cu încredere Ariel Pods și balsam de rufe Lenor.

Indiferent ce hobby ai alege toamna asta, bucură-te de timpul tău petrecut cu tine și ieși din zona de confort cât de des poți.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri