SĂNĂTATE

5 beneficii ale utilizării periuței de dinți electrice

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Folosești o periuță de dinți electrică sau o preferi pe cea manuală? Dacă încă nu te-ai decis să faci schimbarea, îți prezentăm 5 beneficii ale utilizării periuței de dinți electrice.

Oral B albirea dintilor albirea dintilor acasa dinti albi dantura perfecta igiena orala curatarea dintilor tartru dinti dinti galbeni cate minute trebuie sa te speli pe dinti spalarea corecta a dintilor

1. Îți menține dantura, gingiile și limba mai curate și mai sănătoase

Am fost învățați să ne spălăm pe dinți în fiecare zi încă de când eram doar niște copii. În pofida tuturor eforturilor, nu reușim să ne curățăm dantura așa cum ne-am dori. Iar asta se întâmplă din cauza faptului că perii unei periuțe manuale nu pot îndepărta placa și tartrul depuse între dinți. În schimb, perii rotativi ai periuței electrice pot ajunge mai departe datorită combinației de mișcare și presiune din timpul spălării.

2. Timp de periere

Majoritatea periuțelor electrice sunt setate să te anunțe când timpul de periere trebuie să se încheie. Unele chiar te anunță la intervale de 30 de secunde, astfel să știi exact când să treci la un alt cadran al gurii tale.

3. Face treaba în locul tău

Periuța de dinți manuală poate fi deseori prea dură pentru gingii. Una electrică nu doar că îți curăță în mod egal dinții, dar nu mai trebuie să apeși și să riști să îți strici smalțul dinților sau să îți rănești gingiile.

4. Ajută la combaterea bolilor gingivale

O periuță de dinți electrică este alegerea excelentă în lupta împotriva gingivitei și a altor boli gingivale. Cum? O periuță de dinți electrică poate detecta locurile greu de ajuns pe care le ratezi cu o periuță manuală.

5. Te scapă de respirația neplăcută

Respirația urât mirositoare este un semn al plăcii și mâncării depuse între dinții tăi. O periuță de dinți electrică împreună cu apa de gură te pot ajuta să scapi de mirosul neplăcut prin găsirea și eliminarea resturilor.

Recomandare: Puteți achiziționa periuța de dinți electrică Oral-B, care există în mai multe variante, atât pentru copii cât și pentru adulți.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri