FRUMUSEȚE

Ce tunsori se poartă vara aceasta

Distribuie:
Timp de citire: 2 m

Vara poate fi sezonul perfect pentru o schimbare de look. Dacă și tu îți dorești o nouă coafură, trebuie să ții seama de recomandările specialiștilor.

Ce tunsori se poartă vara aceasta Coafura par drept par ondulat par lung par scurt par mediu tusoare coafura cel mai frumos par par hidratat par ingrijit par hranit tratament par deteriorat balsam de par par deteriorat repararea parului

Descoperă tunsorile în tendințe pentru anul 2021!

Breton scurt

Ceea mai curajoasă schimbare pe care poți să o faci în materie de păr este să încerci un look cu breton. Dacă totuși nu este suficient pentru tine și vrei să testezi cea mai îndrăzneață tunsoare la care te poți gândi, încearcă un breton scurt, ideal pentru un look modern. Dacă alegi această tunsoare, focusul va trece asupra ochilor și sprâncenelor tale, așa că ai grijă ca acestea să fie mereu conturate și frumos definite.

Părul mediu, tuns perfect drept

Anul 2021 a venit cu trenduri precum "părul de sticlă", o coafură ce necesită un păr perfect întins, foarte lucios, dar mai ales, tuns perfect drept. Dacă îți dorești să dai o formă interesantă părului tău, încearcă această tunsoare pe părul mediu și încearcă cele mai în vogă lookuri de anul acesta.

Părul lung, tuns în scări Părul lung, tuns în șuvițe inegale, va rămâne popular și în acest an, sunt de părere specialiștii. Care nu se opresc aici, ci recomandă adăugarea extensiilor pentru și mai mult volum.

Părul lung, tuns în V Părul lung arată WOW atunci când vârfurile sunt tunse în formă de V. Acest gen de tunsori pentru părul lung pun foarte bine în evidență textura firului de păr, lungimea, dar și nuanța lui. Această tunsoare se potrivește foarte bine acelora dintre voi care aveți părul foarte des, lung și drept.

Părul lung cu breton Dacă sunteți posesoarea unui păr bogat, puteți părea mult mai tânără, dacă optați pentru breton. De ce? Bretonul va sublinia și mai mult bogăția podoabei capilare și va aduce un plus de volum în partea din față.

Indiferent de tunsoarea aleasă, specialiștii ne recomandă să ne spălăm părul în intervalele de timp potrivite și nu zilnic. El nu trebuie agresat în timpul spălării sau uscării. Folosiți produse de curățare și protecție de bună calitate și aveți grijă la temperatura apei, căci părul poate fi grav deteriorat de temperaturile ridicate.

Poți folosi cu încredere colecția Repair & Protect de la Pantene Pro-V. Aceasta hidratează intensiv firul, iar părul nu mai este uscat. E simplu: aplicați pe părul umed până face spumă, apoi clătiți.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri