FRUMUSEȚE

Top 5 produse de îngrijire pentru bărbați

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Ți-am pregătit câteva trucuri esențiale pentru ten, păr și corp.

aparat de barbierit barbierit clasic aparat de ras barbierit corect iritatie barbierit modele de barba barba barbati contur barba sfaturi pentru barba tunsori barbati tunsori barbati par lung tuns scurt barbati gillette

La fel cum există produse pentru femei, există și produse de îngrijire destinate bărbaților. Așadar, ți-am pregătit câteva sfaturi esențiale pentru îngrijirea tenului, părului și corpului.

1. Alege cu atenție produsele de styling.

Și bărbații se coafează! Doar că nu se numește chiar… coafură. În orice caz, atunci când îți aranjezi părul, folosește gel de păr, spumă de păr sau ulei de păr, însă nu în exces și nu toate odată. În cazul în care te confrunți cu mătreață, folosește un șampon special pentru a scapă rapid de ea.

2. Folosește un antiperspirant eficient pentru un stil de viață activ.

În rutina zilnică de îngrijire a corpului este important să incluzi un produs antiperspirant pentru a te simți fresh întreaga zi. Știm că activitățile pe care le faci zilnic pot fi obositoare și intense, tocmai din acest motiv îți sugerăm să încerci antiperspirantul Old Spice Odour Blocker Lasting Legend.

3. Alege un gel de duș potrivit.

Ca orice produs cosmetic, și gelurile de dus se aleg în funcție de anumite caracteristici, pentru a se plia pe nevoile tale. Gelul de duș Old Spice Wolfthorn transformă igiena zilnică indispensabilă în momente de prospețime unice, spală delicat pielea de pe întregul corp, conferă o senzație de prospețime, energie și hidratează intens pielea.

4. Păstrează-ți fața bărbierită, curată și îngrijită.

Studiile arată că bărbații bărbieriți inspiră mai multă încredere. Prin urmare, știi ce ai de făcut dacă mergi la o întâlnire sau la un interviu. Iar dacă te numeri printre bărbații cu pielea sensibilă, nu trebuie să-ți faci griji. Am creat special pentru tine aparatul de ras Gillette Skinguard Sensitive, dovedit clinic că este potrivit pentru pielea sensibilă. Cu un sistem unic de protecție între lame, Gillette Skinguard Sensitive reduce presiunea asupra pielii și are o bandă lubrifiantă înaintea și în urma lamelor, protejându-te astfel de iritație.

Iar dacă vrei să arăți mereu brici, încearcă Gillette Styler care are integrate cele mai performante tehnologii pentru a se ocupa de tot - de la tunderea părului, până la ras și cele mai mici finisaje.

5. Hidratarea tenului nu este de evitat.

O piele hidratată arată mult mai bine, te face să pari mai tanăr și mai odihnit. În plus, cremele pentru bărbați au și rol antirid, astfel încât beneficiile sunt multiple. Dacă nu ai mai utilizat niciodată un astfel de produs, poți începe să incluzi în rutina zilnică de îngrijire a tenului o cremă cu textură lejeră.

Nu în ultimul rând, parfumul pe care îl alegi trebuie să te reprezinte. Fie că preferi aromele lemnoase, fie că le adori pe cele mai fresh, alege o apă de colonie sau un parfum care să se potrivească atât cu stilul tău de viată, cât și cu tine că persoană. Parfumul trebuie să îți reflecte personalitatea, deoarece este acel detaliu care vorbește în numele tău, fără să fie nevoie de prea multe cuvinte.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri