SĂNĂTATE

Metode de îngrijire a părului în timpul călătoriilor

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Când călătorești îngrijirea părului poate reprezenta o adevărată provocare. Dar există câteva trucuri care te vor ajuta să arăți impecabil indiferent cât timp petreci în avion, mașină sau tren.

Coafura par drept par ondulat par lung par scurt par mediu tusoare coafura cel mai frumos par par hidratat par ingrijit par hranit tratament par deteriorat balsam de par par deteriorat repararea parului calatorii vacante plaja mare

Atunci când pleci într-o călătorie nu poți lua de acasă toate ustensilele necesare îngrijirii zilnice a părului. Astfel, iei doar lucrurile esențiale care te vor ajuta să obții un look chic.

Trucul 1: Tunde-te înainte să pleci

Fă-ți o programare la salon înainte de a pleca în călătorie pentru a te asigura că scapi de vârfurile despicate. O tunsoare de îngrijire este perfectă și te va ajuta să ai un look mai fresh.

Trucul 2: Ia cu tine un șampon și un balsam de hidratare

Asigură-te că iei cu tine un șampon și un balsam ce îți vor hidrata părul, precum Pantene Pro-V Perfect Hydratation, care va ajuta la hidratarea părului tău în zilele călduroase. Dacă simți că părul tău are nevoie de mai multă hidratare, adaugă o mască de păr, precum masca tratament Pantene Pro-V Perfect Hydratation.

Trucul 3: Usucă-ți părul natural

O idee bună este să renunți la uneltele de uscare a părului în favoarea uscării naturale. Atunci când este cald afară părul tău poate fi uscat cu ușurință de razele soarelui. Șterge-l bine cu prosopul, după care lasă-te răsfățată de căldura solară.

Trucul 4: Protejează-te de soare

Razele solare pot dăuna părului. Din cauza acestora, părul tău poate arăta uscat și dur. Acoperă-ți părul cu o pălărie sau o eșarfă în timp ce ieși la plimbare. De asemenea, poți folosi spray cu protecție UV pentru păr.

Trucul 5: Perie-ți părul

Este necesar să îți perii părul pentru a-l menține sănătos. Părul neîngrijit se poate rupe cu ușurință, astfel că trebuie să te perii cel puțin odată pe zi.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri