FRUMUSEȚE

Ținute de Revelion: Cum să te îmbraci în noaptea dintre ani

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Simte-te special în noaptea dintre ani și îmbracă o ținută de Revelion deosebită. Descoperă aici propunerile noastre pentru un Revelion de neuitat.

Idei pentru un outfit de Revelion de neuitat

1. Little Black Dress

Minimalistă și elegantă, o rochie neagră nu dă niciodată greș. Este genul de element esențial în garderoba oricui, care te va scoate dint multe încurcături. Pentru a evidenția acest look sofisticat, alege o pereche de dressuri cu buline sau cu model special. Poți include aici orice îți trece prin minte și prin dulap, de la dressuri negre cu sclipici până la dressuri de plasă cu pietricele prețioase. Adaugă o poșetă statement care să se înțeleagă bine cu dressurile și pantofii de dans și ești gata să te bucuri de o seară alături de prietenii tăi.

2. Sacou de catifea și Skinny Jeans

Catifeaua pare că nu iese niciodată din trenduri, iar anul acesta cel mai tare articol vestimentar confecționat din acest material este cu siguranță un sacou elegant. Alege o croială simplă și elegantă, într-o culoare închisă cum ar fi negru sau vișiniu, iar ținuta ta e aproape gata. Completează cu un tricou cool cu mesaj și o pereche de skinny jeans și ești gata pentru niște poze demne de un blog de modă.

3. Pulover și fustă din paiete

Combinația de texturi din această idee de ținută îi va da pe toți gata. Delicatețea unui pulover din material de calitate, cu tricotaj interesant și un croi puțin oversized în combinație cu o fustă edgy din paiete este ideea perfectă pentru noaptea dintre ani. Încearcă să porți un pulover într-o nuanță clasică, alb sau negru, iar fusta să fie exact la polul opus, din paiete aurii sau argintii sau în culori chiar mai îndrăznețe.

4. Salopeta

De câte ori ne întrebăm cu ce să ne îmbrăcăm la un eveniment, o salopetă pare răspunsul pe care îl căutam. Exact așa se întâmplă și în cazul serii dintre ani. Alege o salopetă din catifea sau, dacă ai curaj, una dintr-un material strălucitor, poate chiar complet din paiete. Asortează cu o pereche de pantofi potriviți în care să te simți bine și ești gata de Anul Nou.

5. Rochie din paiete

Această rochie statement nu are cum să lipsească din această listă. Este cea mai iconică soluție pentru noaptea dintre ani și cu siguranță te va face să strălucești la propriu. Poți opta pentru o soluție safe și să alegi paiete negre sau să alegi o culoare îndrăzneață dacă te simți confortabil.

Indiferent ce ai alege, nu uita că mai important decât hainele pe care le porți sunt momentele pe care ți le amintești, asa că savurează fiecare moment alături de prietenii tăi. Amintește-ți să nu lași nimic să îți strice seara, nici măcar o pată de mâncare sau de vin roșu pe o rochie într-o culoare deschisă. De astfel de probleme se va ocupa a doua zi noul Lenor Detergent.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri