FRUMUSEȚE

Arată perfect cu sfaturi de frumusețe și make-up

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Să arăți perfect poate însemna un efort enorm: make-up, coafură, parfumuri, haine. Însă te poți simți atractivă și frumoasă fără toate acestea.

Cum să arăți perfect în orice situație beauty lifehacks life hacks lifehack life hack fata selfie par aranjat zambet

Iată ce poți face ca să arăți perfect în orice situație:

Păstrează-ți dinții curați

Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Leeds, dinții curați și albi sunt un indicator al sănătății, iar asta ne face mai atrăgători pentru ceilalți. Așadar, înainte de a pleca din casă, spală-te pe dinți. Pentru un zâmbet strălucitor și o respirație curată, folosește Blend-a-Med Whitening.

Aranjează-ți părul

Piaptănă-ți părul cu o perie sau strânge-l în coadă, la spate. Nu ai nevoie de o coafură specială pentru a arăta superb, trebuie doar să ai o înfățișare plăcută!! Dacă ai timp, spală-te dimineața pe cap. Poți utiliza cu încredere Pantene Repair & Protect 3in1. Vei fi gata de orice aventură într-o clipă!

Alege o ținută neagră

Black is the new black. Negrul nu se demodează niciodată. Dacă ești indecisă sau nu ai timp să probezi mai multe haine pentru o ieșire în oraș, o cină sau o întâlnire, cu negru nu vei da niciodată greș. Cu o rochie neagră, o bluză neagră, un blazer sau pantofi negri, vei arăta perfect. Această culoare este simplă, dar sofisticată.

Poartă machiaj natural

Ca să arăți bine nu ai nevoie de un machiaj complex, ci de unul cât mai natural. Puțină cremă de față Olay, mascara și un ruj pot face minuni. Nu uita să te demachiezi înainte de a te aranja. Fața ta va fi mai curată, iar tu te vei simți mult mai frumoasă.

Fii încrezătoare

Încrederea în tine te poate face să arăți superb indiferent de situație. Potrivit psihologului Craig Malkin de la Universitatea Harvard, oamenii încrezători inspiră încredere altor persoane. Mai mult, dacă tu te placi așa cum ești și ceilalți o vor face. Nimic nu este mai sexy ca o persoană sigură pe sine.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri