FRUMUSEȚE

Cum să ai un păr puternic și strălucitor în 5 pași simpli

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Un păr puternic este semnul unei vieți sănătoase. Dacă ai observat că părul tău începe să se deterioreze, este timpul să îl aduci pe calea cea bună.

Cum să ai un păr puternic și strălucitor în 5 pași simpli Cum să ai un păr puternic și strălucitor în 5 pași simpli

Din fericire, îți poți repara părul în doar cinci pași simpli.

Cum să ai un păr puternic și strălucitor în 5 pași

1. Masaj

Rădăcinile părului tău sunt hrănite de capilare care transportă oxigen și substanțe nutritive. Stimularea circulației va ajuta la întărirea rădăcinilor de păr. Te poți răsfăța cu un masaj acasă! Acesta îți va face părul mai puternic și mai strălucitor!

2. Protecție

Căldura este inamicul părului. Dar există foarte multe produse pe care le poți folosi pentru a-ți proteja părul. Poți încerca șamponul Pantene pentru păr normal sau subțire. De asemenea, evită să te speli cu apă fierbinte! Alternează apa caldă cu apă rece pentru stimularea circulației.

3. Hidratare

Părul tău are nevoie de hidratare, la fel ca pielea. Pentru un păr hidratat, poți încerca șamponul și balsamul Pantene, care sunt bogate în nutrienți.

4. Periere

Dacă îl perii în fiecare seară vei avea un păr mai puternic și mai strălucitor. Tot ce trebuie să faci este să îți perii părul încet pentru a distribui uleiurile naturale ale acestuia pe întreaga suprafață a părului tău. Acest lucru ajută și la stimularea scalpului, care încurajează creșterea părului.

5. Coafura

Este bine să îți porți părul diferit în fiecare zi. În primul rând, evită cozile strânse, nu fac decât să îți deterioreze părul. Îl poți lăsa liber sau în diferite coafuri care să nu implice strânsul în coadă.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri