FRUMUSEȚE

Ce tunsori se poartă sezonul acesta

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Dacă simți nevoia pentru o schimbare acum este momentul. Optează pentru o tunsoare importantă sau adaugă câteva accesorii stilului tău.

Ce tunsori se poartă sezonul acesta

De asemenea, poți alege să îți schimbi culoarea părului. Iată ce ne spun specialiștii când vine vorba de tunosrile la modă toamna aceasta.

Bretonul lung

Dacă nu vrei să tai prea mult din păr, dar ești dornică de o schimbare, bretonul lung este felul perfect în care poți face asta. Brenotul îți va înconjura fața și îți va da un aer retro și arată spectaculos cu restul părului, mai ales dacă îl prinzi în coadă.

Păr lung și văratic

Doar pentru că vara s-a dus nu înseamnă că trebuie să renunți la părul tău ondulat de mare. Dacă deja ai părul lung tot ce trebuie să faci este să îl usuci cu un aparat de făcut bucle ușoare.

Plin și creț

Acum este momentul buclelor naturale. Iar pentru a celebra este bine să apelezi la o tunsoare care să le dea și mai mult volum. Care e secretul? Usucă-le bine înainte de a le atinge prea mult.

Bob Vintage

Niciodată nu vei putea greș cu un bob, care este la modă de câțiva ani. Forma mai rotundă da un aer retro și este ceva mai sofisticat. Această tunsoare este avantajoasă pentru orice formă a feței.

Mediu clasic

Deși poți spune că părul mediu, până la umeri este puțin plictisitor, acesta este totuși unul clasic. Este feminin și ușor de aranjat. Îl poți lăsa liber sau îl poți aranja cu un ondulator.

Bretonul rebel

Dacă vrei un look boho atunci un breton în stilul anilor 1970 este ceea ce ai nevoie. Acest stil este și ușor de întreținut. Ai nevoie doar de puțin fixativ și o perie rotundă.

Păr scurt

Părul tuns scurt, gen buzz, va arată celorlalți oameni că ești o persoană la care încrederea de sine a atins cote maxime.

Păr drept

Tot mai multe persoane aleg să își taie părul drept, întrucât acest tip de tunsoare face părul să pară mai plin și mai voluminos. Stiliștii consideră că aceasta este, cu sigurnață, tunsoarea acestui sezon.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri