FRUMUSEȚE

5 cele mai mari greșeli pe care le poți face cu părul tău

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Un păr sănătos și bine îngrijit joacă un rol important în crearea unei imagini unice și atractive.

5 cele mai mari greșeli pe care le poți face cu părul tău Coafura par drept par ondulat par lung par scurt par mediu tusoare coafura cel mai frumos par par hidratat par ingrijit par hranit tratament par deteriorat balsam de par

Există zile în care părul ne stă îngrozitor, refuză să se aranjeze și totul parcă numai pentru a ne face în ciudă. Dar nu este așa. Acesta este un semn că facem ceva greșit.

Acestea sunt cele mai frecvente greșeli pe care le poți face cu părul tău:

1. Alegi șamponul greșit

Alegerea șamponului este crucială pentru îngrijirea părului. Pentru a evita consecințele neplăcute, asigură-te că șamponul ales este potrivit pentru tipul tău de păr. În acest sens, Head&Shoulders îți oferă o gamă largă de produse, adecvate pentru fiecare tip de păr.

2. Îți speli părul prea des sau prea rar

Frecvența spălării părului depinde de factori individuali, precum tipul de păr și calitatea apei utilizate. Dacă părul tău este gras, specialiștii recomandă să fie spălat o dată la două zile.

3. Aplici greșit șamponul

Cantitatea șamponului folosit depinde de lungimea părului tău. Ai grijă să nu utilizezi prea mult. Pune șampon în palme și freacă-le până se formează spumă. Apoi aplică șamponul la rădăcini. Masează ușor cu degetele mâinilor și nu unghiile, pentru că riști să te zgârii. Continuă să masezi scalpul pe tot parcursul spălării.

4. Uiți să îți hidratezi părul

Părul se deshidratează cu ușurință. Poți folosi balsamuri speciale pentru această problemă, precum Head & Shoulders Supreme Moisture, pentru a te asigura că nu îți deteriorezi părul. Utilizează balsamul fie în același timp cu șamponul, fie imediat după acesta. Dar ține minte! Balsamul se aplică la o distanță de doi centimetri de scalp, pentru a evita îngrășarea părului.

5. Temperatura greșită a apei

Oamenii tind să folosească în exces apă fierbinte atunci când se spală pe cap. Iar aceasta este o greșeală serioasă. Apa fierbinte îți decolorează părul și activează glandele ce produc uleiurile. Ideal este să folosești apă călduță. Acest lucru va ajuta la diluarea secrețiilor glandelor producătoare de ulei, va înlătura murdăria și va îmbunătăți circulația sângelui.

La final, clătește-te cu apă rece, pentru un look mai strălucitor.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri