FRUMUSEȚE

4 sfaturi pentru picioare perfecte

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Îndepărtarea părului nedorit nu este nicidecum o practică nouă.

4 sfaturi pentru picioare perfecte

Încă din cele mai vechi timpuri au fost căutate metode care să lase pielea netedă.

Epilarea cu zahăr (de fapt, o combinație de miere și uleiuri) sau cu ajutorul unui instrument de ras sunt cunoscute, de exemplu, din Egiptul Antic.

Între timp, metodele de epilare s-au înmulțit, dar pentru a o alege pe cea potrivită, trebuie să știm care sunt avantajele și dezavantajele și, la fel de important, să știm ce tip de piele avem.

Cea mai simplă și accesibilă metodă de îndepărtare a părului nedorit este folosirea aparatului de ras.

Cum procedezi?

După ce pielea a fost umezită cu apă călduță și spumă sau gel de ras, treci ușor cu lama peste zonele dorite, până când sunt îndepărtate toate firele de păr. La final, clătește cu apă, șterge pielea cu un prosop moale și aplică o cremă sau un ulei ca să calmezi iritațiile.

Nu uita:

  1. Umezește-ți pielea cu apă timp de aproximativ trei minute, apoi aplică spumă sau gel de bărbierit. Apa ridică firul de păr, făcându-l mai ușor tăiat, iar gelul de bărbierit ajută la păstrarea umidității.
  1. Folosește mișcări lungi, uniforme, fără a aplica presiune excesivă. Ai grijă la zonele osoase precum gleznele sau genunchii.
  1. Pentru spatele genunchiului, apleacă-te ușor pentru a trage pielea strânsă înainte de bărbierit.
  1. Amintește-ți să razi părul în direcția creșterii firului pentru a-ți proteja pielea și a evita firele care cresc în interior.

Pentru a testa noile sfaturi și a obține picioare perfecte, Gillette Venus ți-a pregătit 3 variante de set-uri cadou pentru un ras impecabil. Alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine și bucură-te o piele netedă și catifelată după fiecare ras.

Fiecare set conține câte un aparat de ras și câte un cadou. Poți alege dintre spuma de ras care nu trebuie să îți lipsească niciodată, un suport special pentru baie și un travel case gata pentru vacanță.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri