FAMILIE

Cum te pregătești pentru venirea pe lume a copilului tău

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Venirea pe lume a primului copil este cel mai important moment din viața unui cuplu, a unei familii.

Cum te pregătești pentru venirea pe lume a copilului tău vine bebe acasa bebelus mami si bebe bebelusul meu pregatiri pentru bebe pregatiri pentru primul copil

Pe lângă emoția puternică care te încearcă în așteptarea acelui moment în care îl vei vedea pentru prima oară și-l vei ține în brațe, trebuie să fii pregătită pentru o mulțime de lucruri.

Oricât de multe sfaturi ai primi și oricâte informații vei citi despre momentul mult așteptat, este foarte important să ții seama de anumite lucruri care pot fi făcute înainte de naștere! Iată cum te poți pregăti!

1. Alege un nume pentru copil.

Sunt unii părinți, mai nehotărâți, care lasă alegerea numelui copilului lor pentru ultimele zile de sarcină. Însă se poate întâmpla ca, din cauza emoțiilor, să nu dați importanță acestui lucru și să vă treziți că stați pe gânduri atunci când trebuie să fie trecut pe certificatul de naștere.

2. Pregătește bagajul pentru zilele în care vei sta în spital.

Nu lăsa totul pe ultima sută de metri. Pune tot ce ai nevoie într-o geantă și las-o undeva la îndemână.

3. Aranjează dinainte camera copilului, înainte de venirea pe lume a celui mic.

Pregătește spațiul în care va dormi bebelușul, pune o protecție de jur împrejurul pătuțului pentru a nu se lovi, pune draperii, pentru a nu lăsa soarele să intre când doarme cel mic etc. Încearcă să ai o viziune clară asupra modului în care te vei descurca în cameră și pune mobilierul în așa fel încât să te poți desfășura când veți fi cu toții acasă.

4. Pregătește hăinuțele celui mic și spală câteva schimburi.

Îți vor fi de mare ajutor când vei ajunge acasă de la spital. Ai grijă să folosești un detergent special pentru copii, deoarece, mai ales în primele zile de viață, pielea bebelușului este sensibilă. Poți încerca Ariel Baby! Detergentul păstrează moi hainele care intră în contact cu pielea delicată a micuțului. În plus, Ariel Baby folosește o combinație de agenți ce dizolvă și îndepărtează petele din țesătură. Pentru rezultate și mai bune, pune capacul cu detergent direct în cuva mașinii de spălat.

5. Nu uita să faci curat în casă, înainte de a pleca la spital.

Când te vei întoarce acasă, nu vei mai avea timp și pentru asta. În primele zile, vei sta foarte mult timp cu bebelușul în brațe și veți încerca să vă adaptați împreună noului stil de viață.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri