FAMILIE

Prânz 2în1 cu Laura Cosoi

Distribuie:
Timp de citire: 4 m

Știm cu toții că odată ce apar copiii în viața noastră, timpul capătă cu totul altă dimensiune. Între, curățenie, gătit, muncă și atenție permanentă pentru bebe, abia îți mai rămâne timp să îți amintești dacă ai mâncat.

laura cosoi trucuri de frumusețe care chiar funcționează beauty frumusete lifehacks life hacks lifehack life hack frumusete ingrijire relaxare rutina de dimineata pantene sfaturi pantene

Știm cu toții că odată ce apar copiii în viața noastră, timpul capătă cu totul altă dimensiune. Între, curățenie, gătit, muncă și atenție permanentă pentru bebe, abia îți mai rămâne timp să îți amintești dacă ai mâncat. De câte ori nu s-a întâmplat să îți iei masa doar din ce i-a rămas celui mic în farfurie?

Atunci când ai multe provocări, ai nevoie de soluții simple. E timpul să câștigi timp! 

Laura îți arată cum poți pregăti un prânz simplu, delicios și sănătos, atât pentru tine, cât și pentru cel mic, în 10 minute.

Secretul este să alegi aceleași ingrediente de bază pentru amândoi. Apoi, cu mici diferențe de peparare, poți avea două variante de mâncare, una potrivită pentru bebe și una pe gustul tău.

Practic, gătești același lucru, dar fără să simți că mănânci resturile copilului.

Propunerea Laurei: Cușcuș cu legume

Ingrediente pentru 4 porții:

1 cană cușcuș

2 căni apă

2 dovlecei

2 ardei roșii

2 roșii

Sau orice alte legume vă plac vouă.

Mod de preparare:

Curățăm legumele, le tăiem în cuburi și le punem la fiert timp de 10 minute. Între timp punem la fiert și apa pentru cușcuș, pe care îl pune în apa fierbinte și îl lăsăm să fiarbă 5 minute. Scoatem cușcuș-ul în două bol-uri, apoi scoatem legumele. Pentru noi le vom pune bucăți direct peste cușcuș, iar pentru bebe le vom trece prin blender înainte.

La final completează preparatul pentru tine cu roșii proaspete, stafide, coriandru verde, mix de semințe, lămâie și ulei de măsline, după gust.

Și masa e gata!

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri