FAMILIE
Dulce energizant, modern, rafinat. O combinație pe care, la prima vedere, n-ai vrea să o testezi, dar pe care o vei iubi.
Ingrediente:
100 ml cafea tare, espresso ✪ 100 g zahăr brun ✪ 1 baton de scorțișoară ✪ 1 linguriță de fulgi de ardei iute ✪ 175 g unt ✪ 175 g ciocolată neagră ✪ 60 g ciocolată cu lapte ✪ 4 ouă
Mod de preparare:
1.Fierbe 20 de minute, la foc mic, cafeaua, zahărul brun și batonul de scorțișoară. Când sosul s-a îngroșat, scoate batonul și adaugă untul, fulgii de ardei iute și omogenizează.
Această prăjitură este recomandată în sezonul rece pentru că ardeiul iute îți încălzește simțurile. În plus, după savurarea acestui produs bogat în ciocolată, igiena orală este esențială. Folosește periuța electrică Oral-B Smart 4 4900, cu 40000 de pulsații și rezultatul este garantat.