FAMILIE

Idei de cadouri pentru 8 martie

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Luna martie este luna femeii și vrem să răsfățăm femeile din viața noastră așa cum se cuvinte.

Idei de cadouri pentru 8 martie

Am făcut o selecție de cadouri pentru tine, din care să alegi în funcție de buget și personalitatea femeii căreia îi oferi cadoul. Orice alegi, nu uita să incluzi un mesaj personalizat, o dedicație sau o urare din inimă în cadoul pe care îl oferi.

Pentru iubitoarele de flori

Dacă este o iubitoare de flori, oferă-i unele care durează. Alege o orhidee în ghiveci sau una dintre florile ei preferate. Astfel, vei avea un impact minim asupra mediului și vei cumpăra un cadou de care se poate bucura peste ani și cu ajutorul căruia își poate înfrumuseța casa.

Pentru sportive

Dacă femeia căreia urmează să îi faci cadoul este o amatoare a înotului, merge la sală sau face jogging prin parc, ai putea să-i oferi un smartwatch care îi va monitoriza condiția fizică, nivelul de stres și îi va permite conectarea la comunitățile online pentru a-și compara rezultatele.

Pentru cele care apreciază lucrurile fine

Dacă este o fire sofisticată, atentă la detalii, atunci va aprecia vechimea unui vin bun, un parfum deosebit sau un set de uleiuri de lux pentru baie. Până la urmă, ziua ei este doar o dată pe an.

Pentru boeme

Urmează să-i faci un cadou unei femei care visează adesea cu ochii deschiși? Ajut-o să-și transforme visurile în realitate oferindu-i o agendă planner pentru toate ideile ei mărețe sau un print realizat artistul ei preferat, care să-i stimuleze creativitatea și să-i amintească de tine.

Pentru iubitoarele de cărți

Dacă mama, prietena sau șefa ta așteaptă cu sufletul la gură coletul de cărți comandate sau petrece ore în șir într-o librărie, atunci cadoul ideal pentru ea este, cu siguranță, o carte. Oferă-i una despre o femeie puternică, care s-o inspire și să-i dea curaj să-și pună planurile în aplicare. Îți recomandăm Povestea mea de Michelle Obama, Eu sunt Malala sau Coco Chanel.

Pentru femeile cu simțul umorului

Apreciază suprizele, colecționează amintiri și îi plac cadourile personalizate, care arată că ai depus efort? Atunci nu vei da greș cu un cadou unic și haios. Poți realiza un puzzle personalizat cu o fotografie de-a voastră, pe care să-l descopere în timp ce-l creează, o cană cu una dintre glumele sau vorbele voastre preferate sau o geantă din material textil cu o imagine care spune mai mult decât o mie de cuvinte.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri