Testul prieteniei - află dacă îți este prietenă cu adevărat


Familie
25/02/2021

Dacă ești în căutarea unei adevărate provocări care să vă pună prietenia la încercare atunci nu vei găsi răspunsul pe care îl cauți în acest articol.

O prietenie adevărată nu trebuie testată într-un mod agresiv și suspicios pentru că acest lucru înseamnă că nu ai încredere în persoana pe care o numești prietenă, iar acesta este deja un semn de întrebare.

Cele ce urmează ar trebui să fie mai mult o sursă de inspirație pentru câteva lucruri pe care de fapt să le observi la prietenia voastră, nu pe care să le testezi.

Prietenia la distanță

Se spune că două prietene adevărate nu trebuie să se vadă în fiecare zi pentru a rămâne apropiate, dar că și atunci când se văd după o perioadă foarte mare de timp aproape nimic nu s-a schimbat.

Observă dacă după perioade mai mari de timp în care nu aveți cum să vorbiți sau vă vedeți foarte des dinamica dintre voi două este la fel sau în timpul revederii simțiți amândouă că ceva este ciudat, că momentele de tăcere sunt foarte dese și pare că nu mai găsiți niciun subiect comun.

Un mic secret

Având în vedere cât de delicat este subiectul încrederii într-o prietenie, această idee trebuie adaptată și utilizată cu mare grijă, astfel încât să nu cauzeze mai mult rău decât bine. Ideea principală este să spui prietenei tale un mic secret pe care să îl subliniezi ca fiind confidențial, dar care fie nu este în totalitate adevărat, fie este o informație pe care nu o mai știe nimeni altceva.

Secretul în sine trebuie să fie ceva complet nevinovat, care să nu vă rănească prietenia în cazul în care iese la iveală, cum ar fi o poveste hazlie despre cum ai distrus din greșeală bluza preferată a altei amice care încă nu are nici cea mai vagă idee despre acest lucru. Dacă informația pe care ai încredințat-o prietenei tale începe să fie rostită și de alți oameni, atunci probabil mai aveți de lucrat la capitolul încredere.

doua prietene

Testul timpului

Cel mai bun test al prieteniei este testul timpului. Deși durata unei prietenii nu definește întotdeauna și calitatea sa, de cele mai mult ori prieteniile lungi în cadrul cărora ați crescut împreună și ați adaptat relația la diverse stadii ale vieții sunt relații pozitive care vor continua cu succes și care nu trebuie puse la îndoială.

Nu uita că și tu la rândul tău trebuie să demonstrezi că ești o prietenă bună și că trebuie să oferi ceea ce aștepți și tu să primești înapoi.