Cele mai haioase cadouri de Moș Nicolae


Familie
28/10/2020

Moș Nicolae se apropie și, pe lângă bucuria sărbătorilor, apare și grija cadourilor pentru cei din jur?

Iată câteva idei care să te ajute să pui cadoul potrivit în ghetuțele celor dragi.

Amintiri pentru sărbători

camera

În această perioadă presărată cu zăpadă, dar și cu multe evenimente de care vrei să îți amintești, parcă totul prinde un aer vintage, totul este ca din filme. Tocmai de aceea, pentru cei cu fire mai artistică, o idee foarte bună de cadou este un aparat vintage pe film. Găsești astfel de aparte atât online, cât și în magazinele de specialitate. Ia alături de aparat și câteva role de film de rezervă, iar dacă vrei să oferi un cadou mai consistent, adaugă și niște „Vouchere” făcute de tine, prin care promiți că vei duce chiar tu primele role de film la developat.

Cadouri de răsfăț

cosmetics set

Pentru cei dragi, care văd această perioadă de bucurie ca pe un prilej de relaxare și răsfăț, o idee foarte bună de cadou este un kit de spa cu produsele lor preferate. În perioada sărbătorilor găsești multe pachete avantajoase, în funcție de preferințele lor. Poți alege seturi de la Pantene sau Gillette Venus pentru prietenele dragi, iar pentru prietenii pe care vrei să îi surprinzi, poți alege un kit Head&Shoulders sau Old Spice. Adaugă și câteva accesorii de spa, cum ar fi lumânărele sau bețișoare parfumate, pune totul într-un coș, iar cadoul este complet.

Un cadou pentru suflet

borcan cu banuti

Dacă de obicei aceste perioade sunt pline de belșug și daruri nenumărate, poate anul acesta îi convingi pe cei dragi să schimbați puțin tradiția și în loc de cadouri cumpărate și împachetate frumos la magazin, să faceți câteva cadouri mai speciale chiar voi, pe care să le împărțiți cu cei dragi. De la prăjiturele frumos ambalate, până la felicitări scrise de mână, orice este posibil. Cu banii economisiți, puteți să faceți o donație comună față de care toți membrii familiei să rezoneze, astfel încât să oferiți spiritul sărbătorilor mai departe, în locuri în care poate că ajunge puțin mai greu. Desigur, în ceea ce îi privește pe cei mai mici din familie, Moșul cu siguranță nu îi va ocoli, dar poate pentru cei mari, un astfel de gest frumos va aduce chiar mai multă bucurie decât un cadou material.