Cele mai bune filme de văzut cu familia


Familie
5/01/2021

Dacă majoritatea recenziilor de film îți descriu filmul atât de detaliat încât aproape că îți dai seama ce o să se întâmple până la final, acest articol te va ajuta să alegi un film bun pentru seara cu familia, fără să distrugă suspansul și curiozitatea.

La La Land

La La Land este probabil unul dintre puținele musicaluri care vor fi savurate până și de oamenii care nu ar alege niciodată să se uite din proprie inițiativă la un musical.

Actorii din rolurile principale sunt Emma Stone și Ryan Gosling, iar dacă asta încă nu te convinge că trebuie să vezi acest film, acordă-i câteva clipe din timpul tău și uită-te măcar la prima scenă. Crede-ne, merită, producătorii au fost nevoiți să oprească complet circulația pe o autostradă aglomerată pentru acest moment.

Un alt fun fact despre acest film este că actorul Ryan Gosling a învățat că cânte la pian special pentru această producție.

School of Rock

Rămânând la capitolul muzică, School of Rock va fi unul dintre acele filme pe care vei vrea să le vezi încă o dată peste ceva vreme. Nu îți dăm niciun spoiler, dar să spunem doar că unele scene au fost refilmate de foarte multe ori din cauza faptului că actorii nu se puteau opri din râs.

Altă parte foarte drăguță a acestui film este și ce se întâmpla în spatele camerelor și în timpul pauzelor, când actorul principal, Jack Black, rămânea să se joace cu toți copiii de pe set.

Hidden Figures

Dacă vrei să îți convingi copilul să își facă temele la mate fără prea multă bătaie de cap, acest film este soluția distractivă pentru întreaga familie.

Dacă încă te gândești că un film despre trei femei care făceau calcule toată ziua nu are cum să fie entertaining, dar și inspirațional în același timp, această producție abia așteaptă să îți demonstreze contrariul. Faptul că este bazat pe fapte reale ne face să ți-l recomandăm cu încredere.

Având în vedere că în weekendul premierei acest film a fost mai vizionat decât filmul Star Wars: Rogue One, cifrele demonstrează că merită văzut și de tine de acasă.

Sperăm că aceste 3 titluri să îți dea inspirație și să te ajute să descoperi filme pe care nu le-ai fi pus altfel în lista ta de favorite. Noi Îți urăm vizionare plăcută și îți recomandăm să pregătești un bol mare de floricele, indiferent de titlul pe care îl vei alege.