FAMILIE

Ce trebuie să știi atunci când îți alegi pasta de dinți

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Pasta de dinți este foarte importantă pentru sănătatea dinților tăi. Astfel că, este important să urmărești câteva lucruri esențiale când vine vorba de alegerea pastei de dinți.

Oral B albirea dintilor albirea dintilor acasa dinti albi dantura perfecta igiena orala curatarea dintilor tartru dinti dinti galbeni cate minute trebuie sa te speli pe dinti spalarea corecta a dintilor

1. Verifică dacă conține fluor

Este foarte important ca pasta de dinți să conțină fluor deoarece aceasta ajută la întărirea smalțului dinților. Smalțul se află sub un atac constant din partea acizilor, iar fluorul remineralizează întreaga structură. Astfel, asigură-te că pasta de dinți pe care o alegi conține fluor.

De asemenea, fluorul înlătură placa. Este foarte important să îți menții gura, gingiile și dinții cât se poate de curate, mai ales dacă suferi de diabet.

2. Caută sigiliul de aprobare

Este bine să alegi o pastă de dinți care a fost aprobată de Asociația Medicilor Dentiști din România. Aceștia se asigură că pasta de dinți care le conține sigiliul îndeplinește anumite standarde.

3. Pentru copii alege o pastă specială

Atunci când cauți o pastă de dinți pentru copii este important să alegi una special creată pentru ei. Copiii înghit asemenea pastă de dinți, astfel că pasta destinată lor nu trebuie să conțină sulfat de sodiu. Mai mult, pasta de dinți pentru adulți este mult mai dură pentru smalț, astfel că nu ar trebui folosită de copii.

4. Alege o pastă de dinți în funcție de nevoile tale

Dacă medicii stomatologi îți recomandă, alege o pastă de dinți sensitive. S-ar putea să nu observi imediat rezultatele, dar va da rezultate dacă o vei folosi timp îndelungat. Dacă pe dinți ai pete, atunci folosește o pastă de dinți pentru albire. Totuși, ține cont de faptul că acest tip de pastă va contribui la distrugerea smalțului, dacă o folosești timp îndelungat.

Atenție! Medicii stomatologi trebuie să îți spună ce tip de pastă ai nevoie pentru dinți dacă ai probleme de sănătate orală.

Recomandări: Pentru adulți, alege o pastă de dinți din gama Oral-B, precum Oral-B Pro Expert pentru protejarea gingiilor sau pentru albire, Oral-B Complete. Pentru copii poți opta pentru Oral-B Baby pentru copii de la 0 la 2 ani sau Oral-B Junior pentru cei de peste 6 ani.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri