FRUMUSEȚE

3 costume de Halloween pe care le ai deja în dulap

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Te-ai hotărât să mergi la o petrecere de Halloween în ultimul moment și nu ai costum? Avem noi soluția.

3 costume de Halloween pe care le ai deja în dulap

Ți-am pregătit 3 idei de costume de Halloween pe care le ai deja în dulap.

1. Costum de hoață

Ai nevoie de o pereche de pantaloni negri, o bluză albă cu dungi orizontale tot negre, un beanie și o pereche de încălțări negre cu sau fără toc. Machiajul îl alegi după propria preferință, deși un ruj roșu merge de minune cu această ținută. Dacă vrei să depui mai mult efort pentru acest costum, un sac de bani făcut dintr-o geantă veche de pânză pe care ai desenat semnul dolarului este accesoriul perfect.

2. O sperietoare de ciori

Ai nevoie de o cămașă în carouri, o salopetă din denim albastru sau o pereche de jeans normală și o pălărie de paie. Pentru a perfecționa costumul, adaugă la capătul mânecilor și la guler câteva fășii de hârtie care să semene cu niște paie. Dacă îți desenezi nasul cu puțin ruj roșu și mai adaugi și câteva detalii cu un creion deramtograf, lookul este mai mult decât complet.

3. Un detectiv

Acesta probabil că este cel mai simplu costum dintre toate. Ai nevoie doar de un trench coat și de o lupă pentru a evidenția personajul pe care l-ai ales. Poți purta trenchul atât ca rochie dacă petrecerea se desfășoară la interior sau ca jachetă dacă mergi după bomboane. Indiferent cum vei alege, măcar ai deslușit misterul costumului de Halloween de anul acesta.

Distrează-te la petrecerile la care vei merge anul acesta, iar după eveniment, spală-ți costumul cu noul Lenor Detergent. Have fun și Happy Halloween!

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri