CASĂ YOUTILATĂ

Idei ingenioase pentru organizarea hainelor

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Un dulap curat și organizat este minunat! Nu doar că îți ușurează rutina de dimineață, dar ai și mai mult loc pentru haine și pantofi.

Idei ingenioase de a-ți organiza hainele în dulap curatenie in casa curatenie apartament curatenie generala organizarea dulapului sfaturi pentru curatenie organizarea casei sfaturi curatenie generala curatenie in casa curatenia de primavara

Dacă vrei să dispui de mai mult spațiu, încearcă câteva dintre aceste idei.

Scapă de hainele de care nu mai ai nevoie

Împarte totul în trei grămezi: lucruri de păstrat, lucruri de aruncat și lucruri de donat. Este important să ai cât mai mult spațiu, iar lucrurile vechi sau pe care nu le mai porți nu fac decât să te încurce și să îți ocupe o mare parte din dulap.

Plasarea este cheia

Depozitează lucrurile pe care le utilizezi cel mai des la nivelul ochilor. Hainele pe care le folosești mai rar pune-le dedesubt, iar pe cele pe care nu prea le îmbraci pune-le pe raftul de sus.

Combină unitățile de depozitare

Trebuie să combini unitățile de depozitare pentru a-ți satisface mai ușor nevoile: sertarele pentru hainele împăturite, umerașele pentru rochii și costume, iar cutiile pentru lenjeria intimă.

Folosește umerașe coordonate

Aceste umerașe te vor ajuta să rămâi organizat. Nu ai nevoie de tot felul de umerașe, de diferite culori, forme sau materiale. O alternativă bună la umerașele de plastic sunt cele de lemn, care arată mult mai soficticat.

Depozitează în cutii hainele din extra-sezon

Poți face mai mult loc în dulap dacă pui în cutii hainele din extra-sezon. Dacă nu ai un raft pe care să pui aceste cutii, le poți băga sub pat până când vine din nou vremea să le porți.

Aranjează garderoba pe culori

Dacă îți aranjezi hainele în funcție de culorile lor, vei găsi mult mai ușor atunci când cauți o anumită bluză sau rochie. O altă metodă de organizare este să aranjezi lucrurile în funcție de lungimea mânecilor. De exemplu, pune toate tricourile și bluzele cu mânecă scurtă, separate de cele cu mânecă lungă.

Nu pune haine murdare în dulap

Nu pune hainele pe care deja le-ai purtat în dulap. Acestea pot aduce un miros deranjant garderobei tale. Ca să nu mai spunem de microbii care s-ar împrăștia peste tot. Pune în dulap doar hainele proaspăt spălate și călcate.

Împrospătează dulapul

Înainte de a-ți aranja hainele în dulap, curăță-l și împrospătează-l. Pentru un miros plăcut și curat poți pune în interior un odorizant de dulap. Astfel, de fiecare dată când vei deschide ușa dulapului tău vei fi întâmpinată de o aromă plăcută, iar hainele tale vor mirosi mereu super frumos.

Tips: Spală-ți hainele cu Ariel Pods și cu balsamul de rufe Lenor. Astfel, ele vor fi mult mai fine la atingere și își vor păstra mirosul plăcut pentru mai mult timp.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri