CASĂ YOUTILATĂ

Hai să aducem apele curate înapoi în peisaj!

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Cumpărând Fairy din orice magazin în perioada 1 iulie – 30 octombrie 2019, contribui și tu la curățarea apelor din România

Fairy Hai sa aducem apele curate inapoi in peisaj!

Simțim adesea nevoia să petrecem timp în mijlocul naturii, să ne încărcăm de energie și de zen. Nimic nu se compară cu liniștea și calmul unui picnic pe malul apei sau unei plimbări cu barca purtată de ape curate.

Însă de multe ori, lucrurile nu stau chiar așa. Tone de plastic sunt transportate zilnic de apele din România, numeroase lacuri sunt sufocate de gunoaie, iar cercetătorii estimează că până în anul 2050 apele ar putea conține mai multe materiale din plastic decât pești.

Noi vrem să schimbăm asta și să aducem apele curate înapoi în peisaj! Vrem ca toți oamenii să poată merge în mijlocul naturii și să se bucure de un peisaj sănătos și curat. Împreună cu Organizația Act for Tomorrow ne propunem să curățăm apele din România, iar tu ne poți ajuta.

Ajută-ne să facem o schimbare! 1 Fairy cumpărat = 1 donație către Organizația Act for Tomorrow pentru programul Ape Curate în România.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri