Cât de des ar trebui să schimbăm prosoapele și lenjeria de pat


Casă Youtilată
30/03/2021

La cât timp se schimbă prosoapele

Este o idee bună să speli prosoapele după 3-4 utilizări. Prosoapele sunt unele dintre articolele pe care trebuie să le speli la temperatură înaltă și pe care este bine să le usuci cât mai repede.

Este indicat să speli prosoapele separat de restul hainelor deoarece acestea au tendința de a lăsa scame pe restul hainelor.

prosoape

La cât timp se schimbă lenjeria de pat

În ceea ce privește așternuturile, este indicat să le speli cel puțin o dată la două săptămâni. Cu toate acestea, depinde foarte tare și de perioada din an în care te afli. În special vara, este indicat să speli toate materialele cu care iei contact mult mai des. Totodată, după o răceală este neapărat să speli așternuturile în care ai dormit, astfel încât să elimini orice virus rămas în țesături.

Ce trebuie să iei în considerare este că, deși aceste perioade pot părea foarte scurte, iar spălatul rufelor de orice fel nu este mereu cea mai plăcută activitate, nimic nu se compară cu senzația de așternuturi proaspăt schimbate sau de prosoape reîmprospătate. Ca să faci acest moment și mai plăcut, folosește un balsam care să te încânte la fiecare spălare, cum ar fi oricare dintre aromele Lenor Parfumelle.