Șampon Pantene Hair Biology Grey & Glowing

DESCRIERE PRODUS

Șamponul Pantene Hair Biology Grey & Glowing iluminează firele gri și netezește șuvițele pentru a face părul mai radiant, mai moale și mai plăcut la atingere.

Conceput pentru a ilumina nuanțele de gri și pentru a îndepărta tonurile galbene, șamponul Pantene Hair Biology Grey & Glowing folosește tehnologia specială a unui șampon violet intens care acționează asupra fibrelor galbene existente deja, pentru a da un aspect mai rece și mai proaspăt părului alb și gri.

Șamponul Grey & Glowing este infuzat cu ulei de jojoba, care readuce strălucirea naturală a părului și îi oferă hidratarea de care are nevoie.

Netezește firele rebele pentru un aspect fin și strălucitor prin amestecul special de nutrienți care tratează punctual nevoile biologice ale părului.

BENEFICII PRINCIPALE

Păr veșnic tânăr

Ulei de jojoba Antioxidanți Provitamina B5

Grizonat și strălucitor

Acest șampon de culoare mov însuflețește părul grizonat și neutralizează galbenul, îmbogățind părul cu cea mai mare concentrație de antioxidanți, pentru un păr sănătos, strălucitor și fin. Luptă împotriva tonurilor de galben, pentru păr grizonat strălucitor.

 

Împrospătează părul alb și gri

Potrivit pentru părul grizonat, neutralizând nuanțele de galben din păr.