ORAL-B VITALITY KIDS STAR WARS

DESCRIERE PRODUS

Dacă vrei să transformi spălatul pe dinți într-o joacă pentru copilul tău, dar în același timp să te asiguri că dințișorii vor fi curați și protejați, atunci periuța de dinți electrică Oral-B VITALITY KIDS STAR WARS este ajutorul pe care îl așteptai.

Pe lângă programul adaptat special pentru copiii de peste 3 ani, cele 7600 oscilații pe minut, curățarea 2D și designul simpatic, periuța mai are un ajutor secret, aplicația DISNEY MAGIC TIMER, care îl va învăța pe micuțul tău să se spele corect pe dinți și îl va și distra în același timp.

periuta de dinti oral-b

Capătul rotunjit este gândit pentru a înconjura fiecare dințișor și pentru a-l curăța în profunzime.

Perii sunt extra moi, pentru a proteja gingiile, iar capătul periuței are dimensiuni mai mici față de o periuță pentru adulți, pentru o spălare cât mai confortabilă.

BENEFICII PRINCIPALE

Aplicația DISNEY MAGIC TIMER de la ORAL-B
După ce descraci aplicația din App Store sau Google Play poți să personalizezi experiența, scanând periuța și lăsând personajele să intre în acțiune. Fiecare periaj are un timer de 2 minute, pe parcursul căruia copilul tău se poate bucura de melodii simpatice și de stickere jucăușe, salvate în cataloagele din aplicație.

Programul potrivit pentru fiecare zi
Periuța beneficiază de programul pentru “Curățare zilnică”, indispensabil pentru o igienă orală corectă. Existența unui singur program face ca periuța să fie foarte simplu de utilizat, astfel încât micuțul tău să ajungă să o folosească singur și tu să câștigi exact 4 minute în plus în fiecare zi.

Compatibilitate cu orice capăt de periaj
Mânerul este compatibil cu orice capăt de periaj Oral-B, astfel încât tu să poți încerca experiența de îngrijire care ți se potrivește cel mai bine, fără nicio limitare.

Un reminder de încredere
Ca să îți dai seama mai ușor când este momentul să schimbi rezerva, perii indicatori se decolorează după 3 luni de utilizare.

O încărcare = 5 zile
O singură încărcare este suficentă pentru 5 zile de utilizare normală, de 2 ori pe zi, timp de 2 minute.