Oral-B iO Seria 8

DESCRIERE PRODUS

Curățare profesională cu mai multă culoare

Cu Oral-B iO Seria 8, faci pasul către o experiență a spălatului pe dinți așa cum nu ai mai trăit niciodată până acum. Contribuie la aceasta ecranul său interactiv color, care face din periuță nu doar un profesionist al curățării dinților, ci și aproape un prieten. Oral-B iO Seria 8 este disponibilă în 2 culori: alb și negru.

BENEFICII PRINCIPALE

Ecran interactiv color
Ecranul inteligent color nu doar îți oferă informații folositoare referitoare la periaj, dar și interacționează cu tine într-un mod absolut adorabil. În plus, te lasă să alegi între cele 6 moduri de periaj.

Senzor de presiune
De unde știi cât de mult să apeși pe gingii când te speli pe dinți? Îți transmite însăși periuța. LED-ul colorat al lui Oral-B iO Seria 8 se colorează în verde când apeși exact atât cât trebuie sau roșu când apeși prea tare.

Inteligență artificială
Senzorii periuței detectează zona periată și stilul tău de periaj, ghidându-te pentru a-ți îmbunătăți tehnica de periaj și a obține astfel cele mai bune rezultate.

Capăt de periaj rotund cu micro-vibrații
Capătul rotund, inspirat de medicii stomatologi, înconjoară fiecare dinte în parte și îți curăță dinții profesionist, ajutat și de micro-vibrațiile periuței.