Stick Whitewater Clear Gel

DESCRIERE PRODUS

Bucură-te de 48H de piele uscată mirosind încrezător cu deodorantul Old Spice Captain Clear Gel și gelul antiperspirant pentru bărbați. Datorită tehnologiei sale de protecție împotriva transpirației și parfumurilor de calitate, acesta îți va oferi o piele uscată intensă, protejând în același timp împotriva petelor albe. Iar cu acest nivel de prospețime și uscare fără griji, te poți concentra pe obiective mai mari, cum ar fi încheierea unor contracte sau să înveți delfinii să vorbească. Încearcă parfumul de calitate al Old Spice Whitewater și pornește într-o aventură parfumată! Acest parfum revigorant de ape fresh, lemn de santal, citrice și ambră te va face să miroși la fel de irezistibil ca un strigăt de sirenă!

BENEFICII PRINCIPALE

La revedere transpirație, bun venit uscăciune de durată

Bucură-te de prospețime cu Old Spice Clear Gel, cu tehnologia 48h Dry & Fresh. Tehnologia de protecție împotriva transpirației și parfumul de calitate îți oferă o încredere de durată și de prospețime.

Încearcă parfumul de calitate al Old Spice Whitewater și pornește într-o aventură parfumată

Acest parfum revigorant de ape fresh, lemn de santal, citrice și ambră te va face să miroși la fel de irezistibil ca un strigăt de sirenă!

Eliberează puterea uscării fără urme albe

Deodorantul Old Spice clear gel este ca un agent secret pentru zona axilei. Cu o formulă anti-pete albe, îți menține pielea uscată întreaga zi, dar nu lasă nicio urmă pe hainele negre.

Devine limpede, rămâne limpede

Acest antiperspirant are o formulă transparentă de gel care este transparentă la aplicare și rămâne transparent pe toată durata zilei.

Încearcă clear gel: Apărarea axilei împotriva transpirației

Datorită texturii gelului, Old Spice deodorant stick clear gel oferă protecție împotriva transpirației de 48H cu o aplicare revigorantă.