Stick Captain

DESCRIERE PRODUS

Bucură-te de prospețimea de 48H și încrederea de neegalat cu deodorantul stick fără aluminiu Old Spice Captain pentru bărbați. Datorită aromelor sale care luptă împotriva mirosurilor și a parfumului de calitate, învinge chiar și cel mai puternic miros neplăcut cu un parfum copleșitor, oferind o protecție împotriva mirosurilor neplăcute care este invizibilă pe hainele albe și negre. Și cu acest nivel de prospețime fără griji, te poți concentra pe obiective mai mari, cum ar fi încheierea tranzacțiilor sau să înveți delfinii să vorbească. Încearcă parfumul de calitate al Old Spice Captain și navighează pe ocean. Parfumul valurilor oceanice acerbe, lemnul de santal și bergamota zemoasă te transformă într-un căpitan fără frică într-o aventură sălbatică, prin cele șapte mări ale falei.

BENEFICII PRINCIPALE

Spune adio mirosului neplăcut și îmbrățișează prospețimea de durată

Bucură-te de prospețimea de 48h și încrederea de neegalat cu deodorantul stick Old Spice, cu tehnologie de combatere a mirosurilor neplăcute și un parfum de calitate de durată.

Încearcă parfumul de calitate al Old Spice Captain și navighează pe ocean

Parfumul valurilor oceanice acerbe, lemnul de santal și bergamota zemoasă te transformă într-un căpitan fără frică într-o aventură sălbatică, prin cele șapte mări ale falei.

Eliberează puterea prospețimii invizibile

Deodorantul stick pentru bărbați Old Spice este ca un ninja al prospețimii: îți conferă un miros minunat întreaga zi, fără a lăsa urme vizibile pe hainele albe sau negre.

Deodorant formulat cu 0% săruri de aluminiu

Cu acest deodorant fără aluminiu, poți impresiona pur cu personalitatea ta și parfumurile noastre legendare de calitate.

Încearcă deodorantul stick cu protecție puternică împotriva mirosurilor de la subraț

Deodorantul stick este potrivit pentru protecție împotriva mirosurilor neplăcute, uscat și ușor. Mirosul nu are șanse! (vs deodorant spray de corp Old Spice)