Traveller: Trusă de toaletă + Deodorant stick + Gel de duș + After Shave

DESCRIERE PRODUS


Atunci cand corpul tau este acoperit cu Old Spice, femeile nu pot decat sa miroasa cantecul dulce de libertate al unei pasari de prada si sa accepte faptul ca stiinta nu poate explica sentimentele din inimile lor. Old Spice ofera o gama larga de parfumuri pentru barbati cu viata dinamica si neconventionala. Afla cum sa mirosi bine si alege after shave-ul lichid Old Spice pentru un parfum cu adevarat masculin care invigoreaza si reimprospateaza. Pentru tipi cu minte agera

 

BENEFICII PRINCIPALE

Gel de dus si sampon 3-in-1

 Old Spice Captain cu parfum oceanic, lemn de santal si note de citrice, te face de neuitat, pur si simplu vei fi centrul universului. Are putere 3-in-1, functionand ca gel pentru corp-par-fata. Spuma fina pentru o curatare in profunzime a murdariei si mirosurilor.

Parfum oceanic

 Old Spice Captain aduce tinuta de gala cu un parfum suav si sociabil care nu a auzit de 'faux pas' (a da gres). Gelul de dus Old Spice Captain are un parfum oceanic, cu note citrice si lemn de santal. 

Incepe fresh. Incheie barbatesc.

Deodorantul stick Old Spice Captain invinge chiar si cele mai incapatanate mirosuri cu parfumul sau coplesitor. Tehnologia cu parfum care nu se estompeaza iti confera un parfum proaspat pentru intreaga zi, asa cum alte persoane simt parfumul tau proaspat intreaga zi.

Incearca deodorantul stick Old Spice Captain!

Aplica la subrat pentru protectie de durata.