Corkbox: Deodorant stick + Deodorant Spray + Gel de duș + After Shave

BENEFICII PRINCIPALE

Gel de dus si sampon 3-in-1

 Are putere 3-in-1, functionand ca gel pentru corp-par-fata. Spuma fina pentru o curatare in profunzime a murdariei si mirosurilor. Prospetimea de durata pe care si-o doreste toata lumea.

Parfum bogat

Old Spice Whitewater cu parfum bogat de ambra, note de lemn de santal si citrice, te face de neuitat, pur si simplu vei fi centrul universului.

Incepe fresh. Incheie barbatesc.

Cine ar fi stiut ca parfumul Whitewater poate ajuta la combaterea mirosurilor corporale nu-prea-proaspete-si-inacceptabile-social? Poate Aristotel sau bufnitele vorbitoare stiau, dar cu siguranta nu si oamenii obisnuiti si bufnitele normale. 

Incearca deodorantul stick Old Spice Whitewater!

Aplica la subrat pentru protectie de durata. In tinutul animalelor si oamenilor, cunoscut sub numele Pamant, exista un animal care are inteligenta de a mirosi ca cel mai frumos si fioros animal, si acesta este barbatul, care miroase ca un lup, daca lupul ar mirosi ca un barbat atragator. Asa se petrec lucrurile in tinutul despre care va vorbesc. Daca ai de gand sa-l vizitezi vreodata, afla intai cum sa mirosi bine cu Old Spice Whitewater.

Incearca deodorantul spray Old Spice Whitewater!

Se spune mereu ca apa este elementul cel mai puternic de pe pamant. Desi spus frecvent, acest enunt este fals, deoarece apa nu este un element si nici nu are puterea izotopului 235 al uraniului. Cu toate acestea, Old Spice Whitewater este un parfum extrem de proaspat, dupa opinia oamenilor de stiinta. Cel putin a celor care stiu ce sa faca pentru a mirosi bine.

Incepe fresh. Incheie barbatesc cu rutina de prospetime Old Spice!

Deodorantul Old Spice Whitewater te ajuta sa indepartezi mirosul corporal neplacut si mirosul neplacut de la subrat. Prin urmare, foloseste azi spray-ul de corp Old Spice si dovedeste ca parfumul sau revigorant este necunoscuta din ecuatia masculinitatii.

Prospetime care dureaza intreaga zi

Lotiunea after shave Old Spice Whitewater este o apa de colonie incitanta si revigoranta cu masculinitatea Old Spice. Old Spice Whitewater este un parfum limpede si incitant pe care il poti folosi oricand, pentru o senzatie excelenta de prospetime. Lichidul albastru oceanic al masculinitatii.