Astronaut set: Stick Whitewater + Gel de duș

BENEFICII PRINCIPALE

Prospetime de lunga durata

Gelul de dus Old Spice Whitewater intareste puterea masculina, mirosind atat de bine incat vei fi increzator in orice situatie. Cumpara gelul de dus Old Spice azi si experimenteaza dovada ca acest parfum proaspat este cifra lipsa din ecuatia masculinitatii.

 Gel de dus si sampon 3-in-1

Are putere 3-in-1, functionand ca gel pentru corp-par-fata. Spuma fina pentru o curatare in profunzime a murdariei si mirosurilor. Prospetimea de durata pe care si-o doreste toata lumea.

Parfum bogat

Old Spice Whitewater cu parfum bogat de ambra, note de lemn de santal si citrice, te face de neuitat, pur si simplu vei fi centrul universului.

Incearca deodorantul stick Old Spice Whitewater!

Aplica la subrat pentru protectie de durata. In tinutul animalelor si oamenilor, cunoscut sub numele Pamant, exista un animal care are inteligenta de a mirosi ca cel mai frumos si fioros animal, si acesta este barbatul, care miroase ca un lup, daca lupul ar mirosi ca un barbat atragator. Asa se petrec lucrurile in tinutul despre care va vorbesc. Daca ai de gand sa-l vizitezi vreodata, afla intai cum sa mirosi bine cu Old Spice Whitewater.

Incepe fresh. Incheie barbatesc

Cine ar fi stiut ca parfumul Whitewater poate ajuta la combaterea mirosurilor corporale nu-prea-proaspete-si-inacceptabile-social? Poate Aristotel sau bufnitele vorbitoare stiau, dar cu siguranta nu si oamenii obisnuiti si bufnitele normale.

Anti urme albe si pete galbene

Deodorantul Old Spice Whitewater este precum un camp de forta impotriva urmelor albe si a petelor galbene. Deodorantul Old Spice are efect toata ziua, pentru ca ai un corp toata ziua, de obicei. Tehnologie cu parfum care nu se estompeaza, pentru un parfum pe care sa il poti mirosi la nesfarsit.