Loțiune După Ras Original

DESCRIERE PRODUS

Bucură-te de un parfum de calitate de neuitat și încrederea oferită de miros cu Old Spice Captain After Shave Lotion pentru bărbați. Cu parfumul său puternic de calitate, această loțiune ajută la răcorirea, stimularea și împrospătarea pielii după bărbierit. Folosește pe față și gât ca parte a rutinei tale de îngrijire pentru o reîmprospătare instantanee. Pielea se simte revigorată, astfel încât să te poți concentra pe obiective mai importante, cum ar fi încheierea unor tranzacții sau să înveți delfinii să vorbească. Încearcă parfumul de calitate original și intră în măreția clasică! Acest parfum bogat de scorțișoară, vanilie și citrice condimentate este ca un ceas pentru prospețimea de durată

BENEFICII PRINCIPALE

O senzație de prospețime după bărbierit

Creată cu parfumuri de calitate, loțiunea after shave Old Spice răcorește, stimulează și împrospătează pielea, astfel încât să poți începe ziua cu o energie de neoprit!

Încearcă parfumul de calitate original și intră în măreția clasică

 Acest parfum bogat de scorțișoară, vanilie și citrice condimentate este ca un ceas pentru prospețimea de durată.

Economisești timp cu after shave-ul cu uscare rapidă

 Adaugă loțiunea after shave Old Spice la rutina ta de îngrijire după bărbierit, pentru a-ți începe ziua cu o senzație de revigorare și un miros minunat! Folosește pe față și gât după fiecare bărbierit, apoi lasă-te cucerit de propria piele în oglindă și felicită-te pentru iubirea de sine.