Loțiune După Ras Captain

DESCRIERE PRODUS

Bucură-te de un parfum de calitate de neuitat și încrederea oferită de miros cu Old Spice Captain After Shave Lotion pentru bărbați. Cu parfumul său puternic de calitate, această loțiune ajută la răcorirea, stimularea și împrospătarea pielii după bărbierit. Folosește pe față și gât ca parte a rutinei tale de îngrijire pentru o reîmprospătare instantanee. Pielea se simte revigorată, astfel încât să te poți concentra pe obiective mai importante, cum ar fi încheierea unor tranzacții sau să înveți delfinii să vorbească. Încearcă parfumul de calitate al Old Spice Captain și navighează pe ocean. Parfumul valurilor oceanice acerbe, lemnul de santal și bergamota zemoasă te transformă într-un căpitan de prospețime fără frică într-o aventură sălbatică, prin cele șapte mări ale falei

BENEFICII PRINCIPALE

O senzație de prospețime după bărbierit

Creată cu parfumuri de calitate, loțiunea after shave Old Spice răcorește, stimulează și împrospătează pielea, astfel încât să poți începe ziua cu o energie de neoprit!

Încearcă parfumul Old Spice Captain și navighează pe ocean

Parfumul valurilor oceanice acerbe, lemnul de santal și bergamota zemoasă te transformă într-un căpitan de prospețime fără frică într-o aventură sălbatică, prin cele șapte mări ale falei.

Economisești timp cu after shave-ul cu uscare rapidă

Adaugă loțiunea after shave Old Spice la rutina ta de îngrijire după bărbierit, pentru a-ți începe ziua cu o senzație de revigorare și un miros minunat!Folosește pe față și gât după fiecare bărbierit, apoi lasă-te cucerit de propria piele în oglindă și felicită-te pentru iubirea de sine.